ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΗΠΑ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ! Έκτακτη κινητοποίηση 300 στρατηγικών πυρηνικών πυραύλων!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Με την κινητοποίηση 300 βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων (ICBM) Topol και Voyevoda απαντά η Μόσχα στην αμερικανική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των συμβατικών της δυνάμεων στην Ευρώπη, αλλά και στην αμερικανική άσκηση με επείγοντα μηνύματα έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ.

Όπως ανακοινώθηκε από εχθές διεξάγεται μεγάλη άσκηση των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων RSMF (Russian Strategic Missile Forces) με προσωπική εντολή Πούτιν του σχηματισμού OMF (the Orenburg Missile Formation) που βρίσκεται στην ομώνυμη περιφέρεια στην οποία μετέχουν τουλάχιστον 3.500 προσωπικού.

Ο σχηματισμός (ο οποίος στα εγχειρίδια του ΝΑΤΟ αναφέρεται ως 31η Στρατιά Πυραύλων) είναι ο ένας από τους τρεις που διαθέτει η RSMF και έχει την έδρα του στο Orenburg και είναι εξοπλισμένος με ICBM R-36M και RT-2PM Topol.

Όπως αναφέρεται η εντολή της Διοίκησης είναι η «μετακίνηση σε θέσεις διασποράς και κάλυψης των 300 αυτοκινούμενων εκτοξευτών των πυραύλων σε προετοιμασία επιθετικών/αμυντικών ενεργειών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του RT η ενεργοποίηση της 31ης Στρατιάς έρχεται μετά τις δοκιμές του συστήματος ενημέρωσης toy koino;y έκτακτης ανάγκης EAS (Emergency Alert System) στις 30 Μαρτίου το οποίο προκάλεσε πανικό στους Αμερικανούς καθώς προβλήθηκε από τους δέκτες των τηλεοράσεών τους.

«Δοκιμή του συστήματος EAS το οποίο προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ προκάλεσε σ΄τυγχιση και πανικό στο αμερικανικό κοινό. Η δοκιμή ξεκίνησε στις 11 το πρωί ανατολικής ώρας ΗΠΑ και μεταδόθηκε σε μια σειρά πολιτειών όπως η Ουάσιγκτον, η Ιντιάνα, το Κεντάκι, το Μέρυλαντ, η Μασαχουσέτη, το Ρόουντ Άιλαντ, τοπ Κονέκτικατ μέχρι την Νότια Καρολίνα και την Βιρτζίνια. Το μήνυμα δεν περιείχε κάποιες ιδιαίτερες πληροφορίες απλά αναφερόταν πως ο συναγερμός θα είναι σε ισχύ από τις 11 έως τις 12 το βράδυ», αναφέρει το RT.

Παράλληλα με το EAS η Google και το Facebook στις περιοχές που μεταδόθηκαν τα EAS ανέστειλαν κάθε πηγή πληροφόρησης προκαλώντας ακόμη περισσότερη σύγχυση.

Η κινητοποίηση των ρωσικών δυνάμεων της 31ης Στρατιάς πρόκειται να κρατήσει έως τις 4 Απριλίου.

Ταυτόχρονα η κινητοποίηση δεν πρέπει να θεωρείται άσχετη και από την αμερικανική πρωτοβουλία για ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη καθώς ήδη έχουν φτάσει τα πρώτα F-15C στην Ολλανδία ενώ τα A-10 από την Γερμανία προωθήθηκαν πιο ανατολικά μέχρι την Ρουμανία όπου και θα παραμείνουν μέχρι τον Ιούλιο.

Πηγή: http://lougantina.blogspot.gr/2015/04/300.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (5 Απριλίου)
  • 623: Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος κατατροπώνει τους Πέρσες στην Ατροπατηνή και τους αναγκάζει να εκκενώσουν την Μικρά Ασία.
  • 1192: Επανάσταση της Κύπρου κατά των Λατίνων.
  • 1801: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Έφεσο.
  • 1821: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον Γ. Μαυροκορδάτο στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1897: Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδος.
  • 1944: Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 270 κατοίκους της κοινότητος Κλεισούρας της Καστοριάς.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved