Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Οι Κούρδοι προειδοποιούν την Τουρκία ότι θα μεταφέρουν τον πόλεμο στο έδαφός της!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, 00:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Οι Κούρδοι μαχητές του YPG, που υπερασπίζονται την Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος, προειδοποίησαν…την τουρκική κυβέρνηση να μην επιτρέψει ξανά στο Ισλαμικό Κράτος να χρησιμοποιήσει τουρκικό έδαφος για να επιτεθεί στην Κομπάνι, αλλιώς θα αναγκαστούν να μεταφέρουν τον πόλεμο στο έδαφος της Τουρκίας.

Όπως σας μετέδωσε με εκτενή ρεπορτάζ του το Tribune, το Σάββατο τζιχαντιστές επιτέθηκαν στην πολιορκημένη Κομπάνι μέσα από το τουρκικό έδαφος, από το συνοριακό φυλάκιο Μουρσιτπινάρ.

«Οι μαχητές μας αναγκάστηκαν να εμπλακούν σε μάχες που ακόμα συνεχίζονται, δεχόμενοι επίθεση από το τουρκικό έδαφος», λένε οι Κούρδοι και προειδοποιούν ότι «καλούμε την Τουρκία να μην επιτρέψει στο Ισλαμικό Κράτος να χρησιμοποιήσει τουρκικό έδαφος για να επιτίθεται στους Κούρδους μαχητές».

Να συμπληρώσουμε ότι έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν ότι το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στην Κομπάνι το Σάββατο μέσα από το τουρκικό έδαφος.

Η Κομπάνι πολιορκείται από το Ισλαμικό Κράτος από τις 15 Σεπτεμβρίου.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (13 Δεκεμβρίου)
  • 1943: Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved