Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ... ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΙΘΑΝΟ...η χώρα μας την προσεχή Πέμπτη θα ανακηρύξει ΑΟΖ, μαζί με Κύπρο και Αίγυπτο. Ουσιαστικό η Τουρκία μετά από την κίνηση αυτή δεν θα έχει δικαιώματα ούτε θα μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε δικαίωμα στην περιοχή αυτή, εκτός και εάν την καταλάβει με στρατιωτικές επιχειρήσεις ή εαν την “γκριζάρη” όπως δλδ έκανε με τα Ίμια το 1996.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι δόθηκε εντολή άμεσης επάνδρωσης των παρατηρητηρίων πρώτης γραμμής στα νησιά μας. Το σκηυνικό φαίνεται να βαραίνει μετά την επίσκεψη Αβραμόπουλου στον Ερντογάν εχθές και τα περίεργα μηνύματα με τα οποία γύρισε ο Μήτσος ο Επίτροπος από την Κωνσταντινούπολη. Ο ερντογάν ήταν σκληρός και αγέλαστος και μάλλον προετοιμασμένος για το πιό ακραίο ενδεχόμενο ενώ οι δικοί μας κοιμούνται ολόρθεοι...  Ο Α/ΓΕΣ βρίσκεται στις ΗΠΑ και το ΥΕΘΑ με Υπουργό νέο από σήμερα που δεν ξέρει ούτε που είναι οι τουαλέτες... Το νού σας όλοι οι μέρες είναι παράξενες...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved