Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Στο έλεος των βομβαρδισμών από τους σιωνιστές του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος, η αρχαίο ελληνική πόλη των "Ανθηδών"... στη μαρτυρική Γάζα

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Φωτο του Jeehad Sharkawi, από την αποκλεισμένη Γάζα

Η Ανθηδών, αρχαία ελληνική πόλη της παραλιακής Παλαιστίνης, σημερινή Γάζα, με τα τείχη της να προστατεύονται όσο είναι δυνατόν από τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους, κραυγάζουν για διάσωση!

Οι Παλαιστίνιου προσπαθούν να δισώσουν τον πολιτισμό, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία κι ενώσυνεχίζεται ο απάνθρωπος αποκλεισμός των Ελέυθερων Πολιορκημένων!

Οι σιωνιστές προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε πολιτιστικκή παράδοση και κληρονομιά της Παλαιστίνης και οι "πολιτισμένοι" τραπεζοϋπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκαλύπτουν το έγκλημα, όπως και στη...μαρτυρική Κύπρο.

Η πόλη ιδρύθηκε κατά τους ελληνιστικούς χρόνους με αποίκους από την Ανθηδόνα της Βοιωτίας (Λουκίσια / Ανθηδών) και σημαίνει "ανθισμένη πόλη". Ως ελληνική πόλη διέθετε αγορά και ναούς, αφιερωμένους στην αλιεία και στη ναυπηγική τέχνη. Διέθετε Βουλή των 500 ατόμων με δικό της στρατό και επικεφαλής έναν στρατηγό.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (11 Δεκεμβρίου)
  • 1905: Η ελληνική δύναμη που ήταν εγκατεστημένη στην λίμνη των Γιαννιτσών προσβάλλει βουλγαρική συμμορία, μέσα στο Αρχοντικό.
  • 1942: Οι Υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας δηλώνουν ότι αναγνωρίζουν την ελευθερία και ανεξαρτησία της Αλβανίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved