Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Τον αποκαλούν ΘΑΝΑΤΟ! Δείτε τον εξολοθρευτή των τζιχαντιστών (Βίντεο)

26 Νοέ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, o Ο Ayyub Faleh al-Rubaie ήταν ένας ειδικά εκπαιδευμένος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων ο οποίος είχε λάβει μέρος στην εισβολή στο Ιρακ.

Φαινομενικά είχε παρατήσει τα όπλα και εργαζόταν σαν καθηγητής φυσικής αγωγής μέχρι που το ISIS σκότωσε εναν εκ των μαθητών του τον περασμένο Ιούνιο.

Από τότε και ύστερα, έχει ξαναπάρει τα όπλα και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μελών του ISIS, έχοντας μέχρι σήμερα πάνω από 1500 επιβεβαιωμένους θανάτους. Το όνομα του και η δράση του είναι γνωστά στα μέλη του ISIS, τα οποία τον έχουν επικυρήξει για πολύ μεγάλο ποσό αλλά αυτό του δίνει, όπως χαρακτηριστικά λέει, μεγαλύτερο κίνητρο.

Το όνομα που διάλεξε για τον εαυτό του σε αυτή τη νέα του ζωή είναι Abu Azrael, το οποίο μεταφράζεται ως άγγελος θανάτου.

Δείτε δυο βίντεο για αυτόν και τα έργα του.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1915
    Μετά την προέλαση των Γερμανών, ο βασιλιάς των Σέρβων Πέτρος με τα λείψανα του σερβικού στρατού καταφεύγει στην Κέρκυρα.

Φίλοι - Συνεργάτες