Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Βίντεο ΣΟΚ! «Θα ισλαμοποιήσουμε την Ευρώπη»! Δείτε τα φίδια που κρύβει η Ευρώπη στον κόρφο της! Αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια!!!

1 Μάϊ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο μουλάς Κρέκαρ ένας Ισλαμιστής λόγιος Σουνίτης πρόσφυγας από το βόρειο Ιράκ από το 1991 ζει στην Νορβηγία,είναι υπέρ τον Τζιχαντιστών και υπέρ του Ισλάμ στην δύση,όποιος δεν θέλει και δεν σέβεται το Ισλάμ πρέπει να πεθάνει,αυτά τα φίδια κρύβει η Ευρώπη στον κόρφο της και αυτούς θα έχουμε και εμείς σε λίγα χρόνια.

Η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο. Ζώντας στις δυτικές κοινωνίες που θεμελιώθηκαν στην δημοκρατία του Χριστού και απολαμβάνοντας το αγαθό της ελεύθερης έκφρασης αυτοί οι άνθρωποι ονειρεύονται ένα Χαλιφάτο της δικτατορίας του Μωάμεθ,μια κοινωνία των λιθοβολισμών, του εκφοβισμού,των βιασμών,των κομμένων χεριών και είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους για έναν προφήτη παιδεραστή,βιαστή,στυγνό εκτελεστή

.Πόσοι από εμάς θα δίναμε την ζωή μας για τον Χριστό μας τον αναμάρτητο; Όλοι αυτοί οι λαοί οι Προτεσταντικοί, Ρωμαιοκαθολικοί έχοντας απομακρυνθεί από τον Χριστό μόλις τώρα άρχισαν ν’ αντιλαμβάνονται τι φίδι έχουν στον κόρφο τους.

Όταν εμείς υποφέραμε επί αιώνες και τους αναχαιτίζαμε, προσφέροντας ποταμούς αίματος και κρατώντας τους μακριά ώστε να απολαύσουν οι Ευρωπαίοι την Αναγέννηση και την πρόοδο, όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά σε πολλές περιπτώσεις συμμάχησαν με τον Σουλτάνο εναντίον μας.

Στην Μικρασιατική Καταστροφή ήταν αδιάφοροι στο δράμα των Χριστιανών. Τώρα δικαίως ήρθε ο Μωάμεθ και στην δική τους πόρτα... Καλή μας τύχη και η ελευθερία του λόγου είναι αγαθό που απολαμβάνουμε ίσως για λίγο καιρό ακόμη... Ο Χριστός υβρίζεται,διακωμωδείται ,γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση σε περιοδικά ,τηλεόραση κλπ χωρίς ποτέ κανείς να διαμαρτύρεται ή να εκτοξεύει απειλές.Οι πιστοί απλά παρακολουθούν με πικρία και προσεύχονται... (Αλήθεια γιατί οι μουσουλμάνοι δεν εκτοξεύουν απειλές κι όταν υβρίζεται ο Χριστός μας αφού είναι και δικός τους άγιος;;;)

Είναι ώρα να αφυπνιστούμε ,να γυρίσουμε πίσω στον Χριστό και στην ελευθερία που μας χάρισε και να παλέψουμε για την πίστη και την ενότητά μας... Και όποιες θρησκείες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θρησκευτικές ελευθερίες, τα δικαιώματα των γυναικών, να κηρυχθούν εκτός νόμου όπως έγινε στην Αγκόλα και στην Κίνα. Και τότε ο μουλάς ας πάει να ζήσει με τους Ταλιμπάν που εφαρμόζουν το Κοράνι για να απολαύσει την κοινωνία τους εκεί.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 614
    Τα Περσικά στρατεύματα λεηλατούν τα Ιεροσόλυμα και μεταφέρουν τον Τίμιο Σταυρό στην Κτησιφώντα.
  • 1821
    Ο "Νηρεύς" μονομαχεί μέσα στον Μαλιακό κόλπο με τουρκική φρεγάτα και την ανατινάζει.
  • 1827
    Λήγουν στην Τροιζήνα οι εργασίες της Γ΄ Εθνικής Συνελεύσεως.
  • 1897
    Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις επιτίθενται με σφοδρότητα κατά των Ι και ΙΙ Μεραρχιών στον Δομοκό.
  • 1905
    Αντάρτικα σώματα δέχονται επίθεση από τουρκικό τάγμα στα Καλύβια Πέλλας.
  • 1912
    Οι Ιταλοί ολοκληρώνουν την κατάληψη της Ρόδου.
  • 1919
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει τον Τσεσμέ, τα Αλάτσατα και τα Βούρλα.
  • 1941
    Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Ιθάκη.
  • 1944
    Ο Ιερός Λόχος πλήττει γερμανικούς στόχους στην Χίο.

Φίλοι - Συνεργάτες