Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Γερμανικό δικαστήριο: Η ισλαμική αστυνομία δεν καταπατά κάποιο νόμο – Μπορεί να περιπολεί... (Βίντεο)

17 Δεκ, 10:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γερμανικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ισλαμιστές αστυνομικοί  που περιπολούν στους δρόμους της πόλης Wuppertal, στην δυτική Γερμανία δεν διαπράττουν κάποιο αδίκημα και έτσι δεν πρόκειται να συλλαμβάνονται στο εξής.

Εννέα άτομα από το νέο αυτό αστυνομικό σώμα των ισλαμιστών είχαν συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2014. Φορούσαν πορτοκαλί γιλέκα που έγραφαν επάνω Scharia Polizei και πραγματοποιούσαν ελέγχους σε μουσουλμάνους κατοίκους της πόλης να αποφεύγουν να συχνάζουν σε κέντρα διασκέδασης, καφετέριες ή καζίνο.

Η ομάδα αυτή των σαλαφιστών συμπεριλαμβάνει ένα «ιεροκήρυκα» τον  Sven Lau του οποίου οι αρχές έχουν κατασχέσει το διαβατήριο, καθώς είχε επισκεφθεί τη Συρία εμφανιζόμενες σε φωτογραφία επάνω σε ένα άρμα μάχης κρατώντας ένα Καλάσνικοφ. Ο συγκεκριμένος προσπαθεί να στρατολογήσει μουσουλμάνους από την Γερμανία προκειμένου να πάνε εθελοντές στην Συρία αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρόκειται για «ανθρωπιστικού’ τύπου αποστολή.

Το αστυνομικό αυτό σώμα των μουσουλμάνων προβαίνει και σε σκληρή κριτική κατά της Γερμανίας ενώ κατά τις περιπολίες του μοιράζει φυλλάδια στα οποία αναγράφεται η φράση «Ζώνη ελεγχόμενη από την Σαρία».




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 563
    Τελούνται μεγαλοπρεπώς από τον Πατριάρχη Ευτύχιο τα εγκαίνια του αναστηλωθέντος ναού της Αγίας Σοφίας.
  • 962
    Ο Αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς συντρίβει τους Άραβες στο Χαλέπι της Συρίας.
  • 1828
    Ο Ι. Καποδίστριας διορίζει τους πρώτους υπουργούς του, Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, Γ. Κουντουριώτη, Α. Ζαΐμη και Σπ. Τρικούπη.

Φίλοι - Συνεργάτες