Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ισλαμικό Κράτος: Ποιος είναι ο μοναδικός στρατός που φοβούνται οι τζιχαντιστές;

29 Δεκ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο δημοσιογράφος Γιούργκεν Τόντενχέφερ (Jürgen Todenhöfer), που έζησε το 2014 με 10 ανώτερα μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, έμαθε από τους ίδιους περί του ποιου στρατού φοβούνται μόνο.

«Η μόνη χώρα που φοβάται το Ισλαμικό Κράτος είναι το Ισραήλ» δήλωσε ο δημοσιογράφος στο News Online, λέγοντας πως αυτό του το είπαν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το μυστικό των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους στρατούς, ξέρουν καλά πως να χειριστούν τον ανταρτοπόλεμο.

Τα στρατεύματα των ΗΠΑ, ή του Ηνωμένου Βασιλείου δεν τους απασχολούν και τόσο στο έδαφος τους καθώς πιστεύουν πως θα τους νικήσουν εύκολα. «Αυτοί δεν έχουν καμία εμπειρία από ανταρτοπόλεμο σε πόλεις» δήλωσαν ανώτερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

«Το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί εχθρούς όλους τους εκτός Ισλάμ» δηλώνει ο δημοσιογράφος και προσθέτει πως αν μπορούσαν να εξοντώσουν κάθε μη ισλαμιστή στον πλανήτη δεν θα το έβλεπαν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά απλώς ως ένα «τεχνικό πρόβλημα».

Ωστόσο το Ισλαμικό Κράτος επιτρέπει να ζουν στις περιοχές του οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί αν πληρώνουν 600$ φόρο το χρόνο, αν και μάλλον προτιμούν… να φεύγουν.

Πέρα από τη μαρτυρία του δημοσιογράφου, το Ισραήλ απειλήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον ίδιο τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, τον Αλ Μπαγκντατί, στο πρώτο μήνυμα του εδώ και επτά μήνες.

Αυτό που ο Τοντενχέφερ καταθέτει πάντως, είναι το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν θα σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει την «θρησκευτική κάθαρση» που ονειρεύονται οι τζιχαντιστές, ακόμη και μέσω πυρηνικού ολοκαυτώματος...


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • -450
    Αυτοκτονεί ο Θεμιστοκλής ο Αθηναίος, αυτοεξόριστος στη Μαγνησία της Ιωνίας.
  • -168
    Οι Ρωμαίοι καταλαμβάνουν την Ήπειρο και τη Μακεδονία.
  • 1822
    Οι Τούρκοι, υπό τον Ομέρ Βρυώνη, μετά την αποτυχία τους να καταλάβουν το Μεσολόγγι, λύνουν την πρώτη πολιορκία της πόλεως.
  • 1940
    Το υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει το ιταλικό πετρελαιοφόρο "Κουίντο" έξω από τα χωρικά ύδατα της Γιουγκοσλαβίας.
  • 1942
    Σφαγές Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο από Ιταλούς και Αλβανούς.

Φίλοι - Συνεργάτες