Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ - Νέο βίντεο με απειλές κατά της Ουάσιγκτον από το Ισλαμικό Κράτος

16 Νοέ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Νέο βίντεο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους προειδοποιεί τις χώρες που συμμετέχουν στους βομβαρδισμούς κατά της Συρίας ότι θα έχουν την ίδια τύχη με την Γαλλία, ενώ απειλούν να επιτεθούν στην Ουάσιγκτον.

«Λέμε στις χώρες που συμμετέχουν στην σταυροφορία ότι, με τη βοήθεια του Θεού, θα έχουν μία ημέρα σαν και της Γαλλίας, και, με τη βοήθεια του Θεού, όπως χτυπήσαμε την Γαλλία στο κέντρο της το Παρίσι, ορκιζόμαστε ότι θα χτυπήσουμε την Αμερική στο κέντρο της, την Ουάσιγκτον» λέει ένας άντρας στο βίντεο.

Το βίντεο,σύμφωνα με το Reuters, το οποίο αναρτήθηκε σε έναν ιστότοπο που χρησιμποιείται από το Ισλαμικό Κράτος για να δημοσιοποιεί τα μηνύματά του, αρχίζει με εικόνες από δελτία ειδήσεων για τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.

Το μήνυμα προς τις χώρες που εμπλέκονται στη «σταυροφορική εκστρατεία», όπως την αποκαλεί, διατυπώνεται από έναν άνδρα ο οποίος φοράει στρατιωτική στολή και τουρμπάνι και στους υπότιτλους αναφέρεται ως Αλ Γαρίμπ ο Αλγερινός.

Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί άμεσα η γνησιότητα του βίντεο, που φέρεται ότι αποτελεί έργο των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην ιρακινή επαρχία Σαλαχουντίν, βόρεια της Βαγδάτης.

Ο «Αλ Γαρίμπ ο Αλγερινός» προειδοποιεί επίσης την Ευρώπη ότι θα υποστεί και άλλες επιθέσεις.

«Λέω στις ευρωπαϊκές χώρες ότι ερχόμαστε, ερχόμαστε με ναρκοπαγίδες και εκρηκτικά, ερχόμαστε με ζώνες εκρηκτικών και όπλα με σιγαστήρες και δεν θα μπορείτε να μας σταμτατήσετε επειδή σήμερα είμαστε πολύ ισχυρότεροι απ’ ό,τι πριν», λέει στο βίντεο.

Προφανώς αναφερόμενος στις διεθνείς συνομιλίες για τον τερματισμό του συριακού πολέμου, ένας άλλος άνδρας, που στο βίντεο αναφέρεται ως Αλ Καράρ ο Ιρακινός, λέει στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ πως «αποφασίσαμε να διαπραγματευτούμε μαζί σου στα χαρακώματα και όχι στα ξενοδοχεία».


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1822
    Νίκη κοντά στην Κόρινθο των Ελλήνων επαναστατών.
  • 1826
    Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στην Αθήνα.
  • 1828
    Ο Κιουταχής σουβλίζει 2 Έλληνες αιχμαλώτους στον βράχο του Αρείου Πάγου.
  • 1906
    Ο οπλαρχηγός Παύλος Κύρου φονεύεται στο Όστιμα (Τρίγωνο) της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις. Ο οπλαρχηγός Δημ. Νταλίπης φονεύεται στο χωριό Ανταρτικό της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις.
  • 1943
    Το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς κομμάντος να εκκενώσουν τη Σάμο.
  • 1958
    Μάχη στο Δίκημο της Κύπρου όπου πέφτει ηρωικώς μαχόμενος κατά των Βρετανών ο Μάτσης, τομεάρχης Κυρήνειας της ΕΟΚΑ.

Φίλοι - Συνεργάτες