Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Οι μάσκες πέφτουν... Τον νόμο της Σαρίας στην εκπαίδευση εισάγει η Τουρκική κυβέρνηση!

20 Δεκ, 09:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τουρκική κυβέρνηση εισάγει τον νόμο της Σαρίας στην τουρκική εκπαίδευση σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhurriyet, με πρώτη εφαρμογή τον διαχωρισμό των αρρένων από τα θήλυ, (Harem -Selamlık), κατά την διάρκεια των εξετάσεων, δηλαδή σε άλλες αίθουσες θα εξετάζονται οι μαθητές και σε άλλες οι μαθήτριες.

Είναι χαρακτηριστικά αυτά που αναφέρονται στα οποία πλέον θα εξετάζονται οι μαθητές στα τουρκικά σχολεία, που δείχνουν πόσο η τουρκική παιδεία ισλαμοποιείται με τον πιο ριζοσπαστικό τρόπο με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης, που πάντως συναντά αντιδράσεις από πολλά τουρκικά ΜΜΕ.

Για να πάρουμε μια μικρή μόνο γεύση από την νέα ισλαμική παιδεία της Σαρίας στην Τουρκία, θα πρέπει να ξέρουμε πως για παράδειγμα η Σαρία προβλέπει το μαστιγώματα για κατανάλωση αλκοόλ και άμεσο ακρωτηριασμό του ενός χεριού για κλοπή.

Όσοι κατηγορούνται για μοιχεία θα σκοτώνονται δια λιθοβολισμού και ο έτερος ερωτικός παρτενέρ (ο άντρας),θα μαστιγώνεται 100 φορές εάν είναι παντρεμένος ή θα εξορίζεται εάν είναι ανύπαντρος.

Όσοι καταδικάζονται για ομοφυλοφιλία κατά τους τζιχαντιστές (αλήθεια εδώ τι έχουν να πουν οι διάφοροι δικοί μας προοδευτικοί ισλμαλολάγνοι) θα θανατώνονται. Την ίδια τιμωρία θα έχουν και αυτοί που κατηγορούνται για κατασκοπία εναντίων των πιστών μουσουλμάνων.

Για τους συνεργούς σε ληστείες, σύμφωνα με τον ίδιο κώδικα, προβλέπεται ακρωτηριασμός του δεξιού χεριού και του αριστερού ποδιού.

Όποιος μουσουλμάνος παρεκκλίνει των διατάξεών της Σαρία θεωρείται πως είναι άπιστος αφού οι νόμοι της Σαρία είναι βασισμένοι στο Κοράνι, το «ιερό» βιβλίο.

Έτσι, ανάλογα με το αδίκημα που διέπραξε λαμβάνει και την ορισμένη τιμωρία, που προβλέπεται στη Σαρία! Η τιμωρία είναι βασανισμός, το μαστίγωμα, το κόψιμο του χεριού, του ποδιού, των αυτιών ή της μύτης, ο λιθοβολισμός, η κρεμάλα, ο αποκεφαλισμός, και άλλα!

Ο «άπιστος» εγκληματίας, θάβεται ζωντανός στο έδαφος, (ακινητοποιείται) και εν συνεχεία δέχεται τον λιθοβολισμό, από τους «πιστούς»!

Η Σαρία υπαγορεύει ότι οι Μουσουλμάνοι πρέπει να διεξάγουν Τζιχάντ στο διηνεκές μέχρις ότου ο Οίκος του Πολέμου, (Dar Al Harb), όπου δεν ισχύει η Σαρία, περιέλθει στη κυριαρχία του Οίκου του Ισλάμ ( Dar Al Islam), ή του «Οίκου της Υποταγής», όπου εφαρμόζεται η Σαρία. Αναλόγως των συνθηκών, η Σαρία επιβάλλει και κατευθύνει τόσο τον βίαιο αγώνα (τρομοκρατία), όσο και το προ-βίαιο Τζιχάντ, γνωστό και ως κλεφτό-Τζιχάντ υπό την έννοια της διεισδύσεως κάποιου σε ένα χώρο χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Αυτά τα «ωραία» και στην ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν και όπως τόνισε πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν, η Τουρκία ισλαμοποιείται τάχιστα με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης

Την ίδια ώρα εμείς στο… Ελλαδιστάν, κάνουμε ότι μπορούμε για να αποχριστιανοποιήσουμε την παιδεία μας και να την κάνουμε όργανο παραγωγής άβουλων «ηλεκτρονικών προϊόντων», προς κατανάλωση της Νέας Τάξης.

Εύγε μας!

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 563
    Τελούνται μεγαλοπρεπώς από τον Πατριάρχη Ευτύχιο τα εγκαίνια του αναστηλωθέντος ναού της Αγίας Σοφίας.
  • 962
    Ο Αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς συντρίβει τους Άραβες στο Χαλέπι της Συρίας.
  • 1828
    Ο Ι. Καποδίστριας διορίζει τους πρώτους υπουργούς του, Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, Γ. Κουντουριώτη, Α. Ζαΐμη και Σπ. Τρικούπη.

Φίλοι - Συνεργάτες