Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ραγδαία αύξηση του Ισλάμ: Θέλει να ΑΦΑΝΙΣΕΙ τον Χριστιανισμό η Νέα Τάξη Πραγμάτων

29 Απρ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί ως θρησκευτική ιδεολογική πλατφόρμα τo βάρβαρο Ισλάμ, με το οποίο θέλει να εκτοπίσει τον Χριστιανισμό.

Επιπλέον οι αφιονισμένοι οπαδοί του Ισλάμ ενδέχεται να αποσταθεροποιήσουν τις περιοχές στις οποίες εισέρχονται. Έτσι, εν τέλει θα προταθεί στα τρομοκρατημένα πλήθη η λύση της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή των θρησκειών κάτω από το σκήπτρο ενός παγκόσμιου ηγέτη που θα φέρει δήθεν «ειρήνη».

Άρχισαν λοιπόν οι έρευνες, οι οποίες συνήθως καθοδηγούν την πορεία των πραγμάτων. Έρευνα του Pew Research αναφέρει πως κατά την διάρκεια των επόμενων τεσσάρων δεκαετιών, ο Χριστιανισμός θα παραμείνει η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα, αλλά το Ισλάμ θα αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.

«Αν συνεχιστούν οι σημερινές δημογραφικές τάσεις μέχρι το 2050, ο αριθμός των Μουσουλμάνων θα είναι σχεδόν ίσος με τον αριθμό των Χριστιανών, ενώ το ποσοστό των άθεων, αγνωστικιστών και των ανθρώπων που δεν ταυτίζονται με κάποια θρησκεία θα μειωθεί.

Η παγκόσμια βουδιστική κοινότητα θα παραμείνει περίπου ως έχει και σήμερα, ενώ οι Ινδουιστές και οι Εβραίοι θα μετρηθούν περισσότεροι.

Στην Ευρώπη, οι Μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 10% του συνολικού πληθυσμού. Στις ΗΠΑ, οι Χριστιανοί θα μειωθούν από 3/4 του πληθυσμού σήμερα σε 2/3 το 2050. Ο Ιουδαϊσμός δεν θα είναι πια η μεγαλύτερη μη χριστιανική θρησκεία. Οι Μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι στις ΗΠΑ από αυτούς που ταυτίζονται θρησκευτικά ως Εβραίοι».

Τέλος, όπως αναφέρεται, «το 2010, ο Χριστιανισμός ήταν μακράν η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο, με περίπου 2,2 δισεκατομμύρια πιστούς, σχεδόν το 31% του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού. Το Ισλάμ ερχόταν δεύτερο με 1,6 δισεκατομμύρια πιστούς, αποτελώντας το 23% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αν συνεχιστούν οι σημερινές δημογραφικές τάσεις, το Ισλάμ θα καλύψει τη διαφορά στο δεύτερο μισό του αιώνα».

Έτσι, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Pew Research Center, μέχρι το 2050 θα έχει υπάρξει ισοτιμία μεταξύ των Χριστιανών (2,9 δισεκατομμύρια και ποσοστό 31%) και των Μουσουλμάνων (2,8 δισεκατομμύρια και 30% αντίστοιχα), κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1821
  Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους. Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
 • 1824
  Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
 • 1829
  Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
 • 1897
  Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
 • 1919
  Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
 • 1941
  Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
 • 1945
  Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Φίλοι - Συνεργάτες