Σύντομα Διαθέσιμο!
Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου: Γιόρτασαν την 25η Μαρτίου στο...βυθό! (Βίντεο)

Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου: Γιόρτασαν την 25η Μαρτίου στο...βυθό! (Βίντεο)

Tα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου γιόρτασαν στα καταγάλανα νερά του κολπίσκου της Αγίας Παρασκευής της Σάμου την 25 Μαρτίου! Εκεί άπλωσαν υποβρυχίως μια Ελληνική σημαία 28 τετραγωνικών μέτρων (6,50μ x 4,32μ), τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που έχει απλωθεί ποτέ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Για να επιτύχει το εγχείρημα, χρειάστηκε λεπτομερής σχεδιασμός και ακριβής συγχρονισμός κινήσεων μέσα και έξω από τη θάλασσα, από την ομάδα των δέκα έμπειρων δυτών που συμμετείχαν.

Οι παραβρισκόμενοι στη παραλία και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική σκηνή όταν οι δύτες έφεραν τη σημαία από το βάθος των 12 μέτρων και τη κράτησαν στην επιφάνεια.

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved