Ελληνική Σημαία 100. τ.μ στους Προμάχους για να φαίνεται και στην κατεχόμενη από τους γυφτοσκοπιανούς Μακεδονία!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Μια τεράστια Ελληνική σημαία εμβαδού 100 τ.μ. κατασκεύασαν οι νέοι των Προμάχων Αλμωπίας στην κορυφογραμμή του χωριού. Όλα οργανώθηκαν μέσω της ομάδας των νέων στο διαδίκτυο, και με την νεανική τους ορμή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και τα παιδιά με συλλογικότητα και δημιουργικότητα κατάφεραν να σχηματίσουν την γαλανόλευκη, η οποία διακρίνεται από χιλιόμετρα. Για να το πετύχουν, εργάστηκαν σκληρά δυο Κυριακές συλλέγοντας βράχους και τοποθετώντας τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους, και με την κίνησή τους αυτή υποδηλώνουν την προσήλωσή τους στα ιδανικά του Ελληνισμού και διατρανώνουν σε όλους τη θέλησή τους να παραμείνουν στα πατρογονικά εδάφη παρά τις αντιξοότητες και την απραξία, ηθελημένη ή μη, των κυβερνώντων.

DSC06665.JPG

DSC06703.JPG

DSC06857.JPG

DSC06860.JPG

DSC06863.JPG

DSC06870.JPG

DSC06883.JPG
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1811: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
  • 1821: Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
  • 1904: Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
  • 1918: Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet