ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ισραηλινός Τύπος: Αντισημίτης Έλληνας πολιτικός γίνεται υπουργός Άμυνας

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 31 Ιανουαρίου 2015, 20:00
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με την  ηλεκτρονική έκδοση της ισραηλινής εφημερίδας israelnationalnews.com,η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στην θέση του υπουργού άμυνας, ενόχλησε τους ισραηλινούς.

Συγκεκριμένα το ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει « ένας έλληνας πολιτικός, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Εβραίοι στην Ελλάδα,  «δεν πληρώνουν φόρους» έχει εκλεγεί ως υπουργός Άμυνας, εν μέσω ήδη υψηλών ανησυχιών για την άνοδο του αντισημιτισμού στη χώρα, ο οποίος αναμένεται να επιδεινωθεί μετά τις πρόσφατες εκλογές», γράφει η ισραηλινή εφημερίδα .

Ο Πάνος Καμμένος έκανε τα συγκεκριμένα  σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο κανάλι Ant-1 TV, στις 18 Δεκεμβρίου,  λίγες μόλις ημέρες μετά την επίθεση με αυτόματο όπλο, στην ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, συνεχίζει το δημοσίευμα. Οι Έλληνες εβραίοι   ήταν εξοργισμένοι με τα σχόλια αυτά.

«Είναι ντροπή ο ηγέτης ενός κόμματος του Κοινοβουλίου , να μην  γνωρίζει ότι οι έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι πολίτες,   με τα νόμιμα  δικαιώματα κα τις   υποχρεώσεις του κάθε έλληνα πολίτη», κατέληγε η ανακοίνωση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα, σε απάντηση, της κατηγορίας  ότι οι Εβραίοι δεν πληρώνουν τους ίδιους φόρους όπως οι έλληνες χριστιανοί .

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κατάρρευση των δεσμών μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, ο Ισραηλινός Στρατός έχει πραγματοποιήσει ένα ευρύ άνοιγμα στον αντίστοιχο ελληνικό στρατό  , κάτι όμως που είναι πιθανό να επηρεαστεί σοβαρά   από την τοποθέτηση  του Κυρίου Καμμένου ως υπουργού Άμυνας, γράφει η ισραηλινή εφημερίδα .

Οι φόβοι μιας πιθανής χιονοστιβάδας αντισημιτισμού είναι πιθανή  και αυτή την εβδομάδα με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ακόμη και πριν την επιλογή του Κυρίου Καμμένου  στην θέση αυτή.

«Η εβραϊκή κοινότητα στην Ελλάδα ανησυχεί για τις εξελίξεις και τους φόβους ότι λόγω των εκλογών, οι  σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας βρίσκονται σε κίνδυνο», δήλωσε ο ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, πρώην επικεφαλής των Εβραίων  της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, σε δηλώσεις του  στο κανάλι  Arutz Sheva την Δευτέρα.

Δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάνω στο στολίσκο του Mavi Marmara, που προσπάθησαν να σπάσουν την «πολιορκία της Γάζας», το 2010, και οι οποίοι   επιτέθηκαν στους Ισραηλινούς στρατιώτες με μεταλλικές ράβδους και μαχαίρια, αναγκάζοντάς τους να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους  για να υπερασπιστούν τις ζωές τους( αυτή ήταν η επίσημη ισραηλινή εκδοχή για τον θάνατο 10 Τούρκων ακτιβιστών)  .

Πάνω από 5.000 Εβραίοι ζουν στην Ελλάδα, οι οποίοι βιώνουν ξαφνικά  μια απότομη αύξηση του αντισημιστισμού και των αντισημιτικών επιθέσεων σε εβραϊκές  τοποθεσίες και κτίρια . Το νεκροταφείο Λάρισα έχει υποστεί βανδαλισμούς αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, και η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, δέχθηκε  πυρά  από τρομοκράτη τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την οργάνωση  Anti-Defamation League (ADL), το 69% των Ελλήνων πιστεύει  σε αντισημιτικά στερεότυπα, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία εκτός των χωρών της  Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καταλήγει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, ο ελληνικός λαός είναι  φιλήσυχος, φιλεύσπλαχνος, και δεν ξεχνά ποτέ. Αυτός ο ίδιος λαός έσωσε εκατοντάδες εβραίους έλληνες στην διάρκεια της κατοχής , από τους γερμανούς, σε όλη την επικράτεια με κίνδυνο της ζωής του. Όσο  για την άνοδο του αντισημτισμού στην χώρα μας , μάλλον αυτή ευρίσκεται στο μυαλό του συντάκτη.

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1.html#.VMzW5GiUd1Y

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (30 Μαρτίου)
  • 1821: Έλληνες επαναστάτες εξαναγκάζουν σε παράδοση τους Τούρκους του χωριού Μαλανδρίνο Λιδορικίου.
  • 1822: Τουρκικός στόλος φθάνει βόρεια της Χίου ενώ όλα τα ναυτικά νησιά συνεγείρονται για κοινή αντιμετώπιση του εχθρού.
  • 1919: Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία αναλαμβάνει την άμυνα του Δνείστερου ποταμού στον τομέα Σαγμίανι-Ολενέστι.
  • 1827: Εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως Κυβερνήτου της Ελλάδος από την Γ΄ Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved