Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Κάτι παίζεται με την «ύπαρξη» του Ισραήλ. Ένας ακόμα πόλεμος στήνεται;

13 Σεπτ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι γίνεται με το Ισραήλ; Ποιοι το αμφισβητούν; Ποιοι είναι με το μέρος του; Ετοιμάζεται κάτι ακόμα που καιροφυλακτεί; Ένα επικίνδυνο μονοπάτι στρώνεται φανερά, αλλά ωστόσο, πίσω από την πλάτη μας...

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ένα εβραϊκό κράτος. Αυτό είναι το ανησυχητικό ψήφισμα που επιτεύχθηκε από το κοινοβούλιο την Πέμπτη. Κατά τη συνάντηση, συμφώνησαν να εγκρίνουν ψήφισμα για το ρόλο τους στην ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, ωστόσο, απέρριψαν την τροπολογία σχετικά με τις ισραηλινο-παλαιστινιακές διαπραγματεύσεις για λύση των δύο κρατών. Η τροπολογία απορρίπτεται με 421 προς 134 ενώ 59 απείχαν. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί μια προφανή έκφραση της απροθυμίας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου να αποδεχθεί την ίδια την ύπαρξη του Ισραήλ.

Ας δούμε τι λέει ο Steven Ben-DeNoon στο video που ακολουθεί:



Και ενώ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αμφισβητεί την επιλογή για τη διαδικασία εύρεσης λύσης των δύο κρατών, τα Ηνωμένα Έθνη, ο Πάπας και ο Ομπάμα πιέζουν για το αντίθετο.

Ως το πρόσφατο παρελθόν έχουν γίνει προσπάθειες να χωρίσουν τη γη από τότε που το Ισραήλ έγινε ένα έθνος και κάποιες από αυτές έμειναν. Ωστόσο μία από τις πιο εξέχουσες προσπάθειες είναι να διαιρέσουν τη γη.

Με απλούστερα λόγια, θέλουν να χωρίσουν την περιοχή σε δύο κράτη -ένα εβραϊκό και ένα αραβικό.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, ο Πάπας και οι ΗΠΑ επιδιώκουν να διαιρέσουν το Ισραήλ. «Είναι ένα καυτό ζήτημα ζωτικής σημασίας που θέτει σε κίνδυνο την παγκόσμια ειρήνη».

Πιέζουν το Ισραήλ να υπογράψει μία συμφωνία ειρήνης παρά τους δισταγμούς του. Επιπλέον, η οργάνωση της παγκοσμιοποίησης, γνωστή ως Rand Corporation, ισχυρίζεται ότι μπορούν να αποδείξουν, μέσω μιας μελέτης με τίτλο «Το κόστος της ισραηλινο-παλαιστινιακής διένεξης», ότι το Ισραήλ θα κερδίσει δισεκατομμύρια κατά την επόμενη δεκαετία, αν φτάσουν σε αυτή τη λύση.Έτσι πιέζουν περισσότερο την ισραηλινή ηγεσία.

Δείτε την προ ολίγων ημερών έκθεση για το Rand Corporation και το Ισραήλ.



Μπορεί όλα αυτά να σημαίνουν ένα ακόμα φυτίλι έτοιμο να αναφλεγεί από στιγμή σε στιγμή; Είναι, ένα ακόμα «μωρό» που γεννιέται το Σεπτ-Έμβρυο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για να μην νικηθούμε;


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες (20-9-2015) εκλογές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 629
    Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
  • 1814
    Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
  • 1825
    Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
  • 1831
    Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
  • 1848
    Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
  • 1906
    Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
  • 1922
    Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
  • 1943
    Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Φίλοι - Συνεργάτες