ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΜΑΚΕΛΕΙΟ LIVE: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΙΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ" - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOUTUBE - ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, 16:00
Με μια πρωτοφανή απόφαση "ποινής" προς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το Αμερικανικό YOUTUBE αποφάσισε να επιβάλλει κυρώσεις στην... δημοσιογραφική δουλειά που κάνουμε, να επιβάλλει δηλαδή λογοκρισία με την αιτιολογία για "ρατσιστική συμπεριφορά" επειδή σε τηλεοπτική εκπομπή προβάλλαμε εμπεριστατωμένη ιστορική έρευνα υπό τον τίτλο

"ΕΒΡΑΙΟΙ – Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Μετά από την προβολή του ρεπορταζ και αφού πέρασαν μήνες, το αμερικανικό youtube είδε ρατσισμό και μας αφαίρεσε την δυνατότητα να ανεβάζουμε ρεπορταζ και εκπομπές στο κανάλι του.

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ από εδώ και στο εξής ανεβάζει τις εκπομπές του στο Ρώσικο youtube, εκεί που ήδη ανήκουμε και οργανικά αλλά και-κατά την δική μας εκτίμηση-και από πλευράς εθνικών συμφερόντων αλλά και εξωτερικής πολιτικής, γεγονός που θα πρέπει να δει σοβαρά η Ελληνική κυβέρνηση εαν έχει τα "γκατς" και εαν βέβαια την αφήσουν οι Αμερικανοί κουμανταδόροι της ντόπιας πρεσβείας αλλά και του Διεθνούς Αμερικανικού Φόρουμ που δείχνει να "συμπαθεί" τον σημερινό πρωθυπουργό όχι επειδή τον αγαπάει αλλά επειδή λειτουργεί αποσταθεροποιητικά (και καλά κάνει)στους ξεχαρβαλωμένους Ευρωπαικούς αρμούς.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τους Αμερικανούς για ρατσισμό, απρέπεια και λογοκρισία, τους δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής είμαστε απέναντί τους και τους υποσχόμαστε ότι θα καλοπεράσουν . Και μην μας πείτε ότι έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τα ραμολιμέντα της Διεθνούς Τάξης Πραγμάτων. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε εμείς ούτε και η πονεμένη και πολυ-σκοτωμένη πατρίδα μας. Μια ματιά στην ιστορία του 1821 θα σας πείσει για όσα λέμε.

@@@Eπισημαίνουμε ότι οι παλιές εκπομπές μας είναι ακόμα στο κανάλι μας ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2012 αλλά  πια δεν υπάρχει η δυνατότητα -λόγω ποινής-να ανεβάσουμε καινούργιες εκπομπές στους Αμερικανούς. Στο καλό…

Δείτε την χθεσινοβραδυνή εκπομπή μας από εδώ.



Εδώ το επίμαχο ρεπορταζ του… ρατσισμού που έγινε η αιτία να μας κόψουν από το παγκόσμιο μαγαζάκι τους.



Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=308436

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (2 Απριλίου)
  • 1780: Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
  • 1822: Το ολοκαύτωμα της Χίου. Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
  • 1839: Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
  • 1943: Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
  • 1956: Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved