ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ρατσιστική αιμοδοσία εν Ελλάδι Ισραηλιτών μόνο για εβραίους!!! Τώρα θα μιλήσει κανείς;;;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, 23:00
Είδαμε τους συνεργάτες του καθεστώτος, αριστερούς, ακροαριστερούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς να κόπτονται για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τες ως «ρατσιστικές». Στις υποκριτικές αυτές εκδηλώσεις έφτασαν μάλιστα στο σημείο να παραβιάζουν τον νόμο, ενώπιον της Αστυνομίας, χωρίς να παρεμβαίνουν οι αρχές για να επιβάλλουν την τάξη και την νομιμότητα. Θυμίζουμε προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας την θλιβερή σύναξη μερικών γραφικών κομμουνιστών στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να αποτρέψουν Έλληνες πολίτες από το να δώσουν αίμα. Βέβαια αυτή η κίνησή τους στέφθηκε με το σύνηθες αποτέλεσμα της οποιασδήποτε κομμουνιστικής κινήσεως εν Ελλάδι, δηλαδή παταγώδης αποτυχία και πρόκληση άφθονου γέλιου στους Έλληνες.

Στην αντίληψη μας, όμως, έπεσε και άλλη μία αιμοδοσία που θα μπορούσαν να αποκαλέσουν «ρατσιστική». Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών ότι αυτή διαθέτει τράπεζα αίματος μόνο για εβραίους. Πεδίον δόξας λαμπρόν για επίδοξους «αντιρατσιστές» και πάσης φύσεως γραφικούς. Για να δούμε θα πούνε τίποτε για την «ρατσιστική» τράπεζα αίματος των Εβραίων ή μήπως η «ευαισθησία» τους εξαντλείται μοναχά στις δράσεις της Χρυσής Αυγής και συνεπώς είναι πολιτικά κατευθυνόμενη;

Γιατί αν ισχύει το δεύτερο (που ισχύει!) τότε μιλάμε για άλλο ένα μνημείο κομμουνιστικής υποκρισίας και η ευθύνη πέφτει (για άλλη μία φορά) στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, τον Δένδια και την Αστυνομία που δεν πράξαν τα δέοντα προκειμένου να απομακρυνθούν οι γραφικοί που εμπόδιζαν την λειτουργία ενός νοσοκομείου. Βεβαίως δεν περιμέναμε να πράξουν τα δέοντα, αφού ως γνωστόν ο νόμος στην Ελλάδα του μνημονίου εφαρμόζεται επιλεκτικά και ευνοεί συστηματικά τα «σκυλιά» του συστήματος, όπως έχουν διαχρονικά υπάρξει οι κομμουνιστές.

Πηγή: http://koinonikosethnikismos.wordpress.com/2013/11/26/%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7/?utm

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (4 Απριλίου)
  • 1770: Ο Ιωάννης Μαυρομιχάλης με τον γιο του και 24 αγωνιστές βρίσκουν ηρωικό θάνατο στον Μελίπυργο της Μεσσήνης.
  • 1808: Ο αγιορείτης νεομάρτυρας Νικήτας απαγχονίζεται στις Σέρρες από τους Τούρκους.
  • 1821: Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν το Ναύπλιο.
  • 1913: Βρίσκουν τον θάνατο μετά από πτώση του αεροσκάφους τους στην περιοχή Λαγκαδά οι πρώτοι Έλληνες αεροπόροι.
  • 1907: Δολοφονείται στο Κρούσοβο ο Μακεδονομάχος Λάκης Μάρκου.
  • 1941: Μετά από βομβαρδισμό βυθίζεται στην Κέρκυρα το τορπιλοβόλο "Προύσα" υπό τον πλωτάρχη Ν. Κοτσιλύρη.
  • 1942: Βυθίζεται στην Μάλτα το υποβρύχιο "Γλαύκος".
  • 1943: Το υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει στην Κύθνο γερμανικό πλοίο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved