ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η Βραζιλία σκέφτεται να αφαιρέσει τη λέξη "Δόξα το θεό" από όλα τα νέα τραπεζογραμμάτεια...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, 20:00
Φαίνεται ότι η μεγαλύτερη χώρα στη Νότια Αμερική είναι πάντα το πεδίο δοκιμών για την παγκόσμια σατανική σκευωρία. Η Βραζιλία πέρασε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο το οποίο ορίζει ότι όλα τα νέα οχήματα (χωρίς εξαιρέσεις) θα είναι εξοπλισμένα με ένα τσιπ RFID. Τα τσιπ RFID,  χρησιμοποιούνται επίσης σε μια σχολική περιοχή στην πολιτεία της Vitoria da Conquista, στη Bahia. Περίπου 20.000 φοιτητές έχουν τώρα τις ενσωματωμένες συσκευές εντοπισμού στη σχολική στολή τους. Αυτές οι νέες «έξυπνες στολές» λέγεται ότι βοηθούν ενάντια στο σκασιαρχείο και τη βελτίωση στις σχέσεις δασκάλων-γονέων.

Η τελευταία κίνηση σκευωρίας είναι να καταργήσουμε τις λέξεις «Deus seja Louvado», σε πρόχειρη μετάφραση «Δόξα το Θεό», από όλα τα τραπεζογραμμάτια. Ο Γενικός Εισαγγελέας για τα δικαιώματα των πολιτών λέει ότι η ύπαρξη αυτής της αναφοράς "βλάπτει τις αρχές του κοσμικού κράτους και της θρησκευτικής ελευθερίας."

Ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε ότι η έκφραση «Δόξα το Θεό» δημιουργεί μια προτίμηση για τις θρησκείες που λατρεύουν το Θεό ως υπέρτατη θεότητα , η οποία αναμφίβολα εμποδίζει τη συνύπαρξη της ισότητας όλων των θρησκειών που ασκούνται στο έδαφος της Βραζιλίας."Φανταστείτε τραπεζογραμμάτια με« Δόξα τον Αλλάχ "," Praise Lord Ganesha ", ή" δεν υπάρχει Θεός ".«Εάν τέτοιες λέξεις ήταν τυπωμένες αντ' αυτού, θα υπήρχε ένας χριστιανικός σάλος,» υποστηρίζει ο γενικός εισαγγελέας Jefferson Aparecido Dias.

Ο Καρδινάλιος Dom Odilo Scherer, και ο Αρχιεπίσκοπος του Σάο Πάολο, εξέτασαν τη Δευτέρα την επίδραση των ομοσπονδιακών εισαγγελέων που απαιτούν να παραχθούν νέα τραπεζογραμμάτια χωρίς τη φράση "Δόξα το Θεό." "Ερώτηση: γιατί θα πρέπει να αφαιρεθεί η αναφορά στο Θεό απο τα τραπεζογραμμάτια. Ποιο είναι το πρόβλημα αν συνεχίσει να επισημένεται η νύξη στο Θεό; "είπε σε μια δήλωση. "Για εκείνους που δεν πιστεύουν στο Θεό, είτε υπάρχει είτε οχι αυτή η αναφορά δεν θα κάνει τη διαφορά. Αλλά για όσους πιστεύουν στο Θεό, αυτό σημαίνει κάτι.

Πηγή: http://atheatignosi.blogspot.com/

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (5 Απριλίου)
  • 623: Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος κατατροπώνει τους Πέρσες στην Ατροπατηνή και τους αναγκάζει να εκκενώσουν την Μικρά Ασία.
  • 1192: Επανάσταση της Κύπρου κατά των Λατίνων.
  • 1801: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Έφεσο.
  • 1821: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον Γ. Μαυροκορδάτο στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1897: Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδος.
  • 1944: Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 270 κατοίκους της κοινότητος Κλεισούρας της Καστοριάς.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved