Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Νέα επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Πούτιν!!! Τπν μήνυσαν σε δικαστήριο της Ολλανδίας!!!

10 Ιαν, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Άσβεστο το μίσος των Σιωνιστών κατά του Ρώσου προέδρου.

Οπως έγινε γνωστό,ο Εβραικής καταγωγής ολιγάρχης της Ουκρανίας και παράνομος μή εκλεγμένος διοικητής του Dnepropetrovsk,IGOR Koloiskyom [δεύτερος απο αριστερά στην φώτο], μήνυσε τον Β.Πούτιν στο διεθνές δικαστήριο του ‘Αμστερνταμ,για την ...εισβολή στην Κριμαία και γιατί έχασε τα διακαιώματα που είχε στο αεροδρόμιο του Belbek, όπου είχε επενδύσει.

Το μόνιμο διαιτητικό δικαστήριο στην Χάγη [ένα μασωνικο κατασκεύασμα το οποίο διώκει κατά συρροή Ορθοδόξους και στηρίζει με τις αποφάσεις του, όμοφυλόφιλους και μάρτυρες του γιουχωβά] δήλωσε πως θα εξατάσει την αίτηση.

Απλά να υπενθυμίσουμε πως ο IGOR Koloiskyom,καταζητείται απο τις Ρωσικές αρχές,για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,διότι έχει δημιουργήσει, τις περισσότερες, παραστρατιωτικές ομάδες στην Ανατολική Ουκρανία,οι οποίες εκτελούν Ρωσικής καταγωγής πολίτες, ενώ ο ίδιος οργάνωσε και τα πρωτοπαλίκαρα του, εξετέλεσαν, την μεγάλη σφαγή στο μέγαρο των συνδικάτων στην Οδησσό τον Μάιο του 2014, με τους δεκάδες απανθρακωμένους πολίτες ρωσικής καταγωγής!!!


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 842
  Πεθαίνει ο τελευταίος εικονομάχος αυτοκράτορας Θεόφιλος.
 • 1782
  Θάνατος στην Πάτρα του νεομάρτυρα Ζαχαρία από την Άρτα.
 • 1827
  Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται νύκτα κατά τουρκικού στρατοπέδου στην Βελίτσα. Τούρκοι πολιορκούν την εκκλησία της Λαμπρινής Ρεθύμνου και σφάζουν όλους τους χριστιανούς.
 • 1854
  Επαναστατικά σώματα επιτίθενται και απελευθερώνουν το Πέτα.

Φίλοι - Συνεργάτες