Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, 13:00
ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Ο Τ.ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ISMAEL HANIYEH ΠΕΡΙΕΘΑΛΠΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σε νοσοκομείο του Ισραήλ κατά τον μήνα Οκτώβριο νοσηλεύθηκε μια από τις κόρες του πρώην Πρωθυπουργού της Χαμάς στη Γάζα .Το Υπουργείο Υγείας της Γάζας για να κατευνάσει το σκάνδαλο, ανακοίνωσε ότι πρόκειται για την αδερφή του και όχι για την κόρη του Haniyeh.

Η ασθενής έκανε εισαγωγή πριν 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο Ichilov στο Tel-Aviv “σε κρίσιμη κατάσταση και με επαπειλούμενη τη ζωή της”, όπως δικαιολόγηθηκε το σκάνδαλο από το Υπ.Υγείας στη Γάζα . Παρέμεινε για κάποιες μέρες νοσηλεία και επέστρεψε στη Γάζα, αλλά καμιά από τις αρχές είτε παλαιστινιακή είτε ισραηλινή δεν διέρρευσε το όνομά της.



ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Οι κάτοικοι της Γάζας απαγορεύεται να εισέλθουν τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Δυτική Όχθη. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις της απαγόρευσης ήταν ανέκαθεν ένα θέμα διαπραγμάτευσης με τον ισραηλινό στρατό. Όμως απ’ ότι φαίνεται ο νούμερο ένα της τρομοκρατικής Χαμάς, τυγχάνει μεγάλης ευαισθησίας από πλευράς Ισραήλ. Τον Ιούνιο είχε μεταφέρει ακόμα και την πεθερά του για θεραπεία στο Ισραήλ, ενώ τον Νοέμβριο του 2013, είχε ξεσπάσει άλλο σκάνδαλο, όταν ο Νετανιάχου επισκέφθηκε προσωπικά την εγγονή του Πρωθυπουργού της Χαμάς, εν παρουσία του τελευταίου, η οποία νοσηλευόταν με γαστρεντερίδα.

πηγές: figaro, l info, la presse...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (16 Δεκεμβρίου)
  • 1867: Οι Κρήτες επαναστάτες κατατροπώνουν στη Δρακωνία Λασιθίου τουρκικό σώμα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη.
  • 1885: Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved