Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ομολογία ΣΟΚ! Το θηρίο ομολογεί το μίσος του εναντίον μας!!! (Βίντεο)

28 Ιούλ, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
ΤΟ ΘΗΡΙΟ (ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ) ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ!!! ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!!

Γενική Περίληψη των όσων ακούγονται στο παρακάτω video συνομιλία με ραβίνο Φίνκελσταϊν, της Ανατολικής Ακτής, σχετικά με την αυθεντικότητα των πραγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ:

"Μερικοί λένε ότι είμαστε γένος, μερικοί λένε ότι είμαστε θρησκεία". Ο ραβίνος ομολογεί ότι είναι λίγο και από τα 2. [Κυρίως όμως είναι χονδρέμποροι, υπηρέτες του Εωσφόρου και κατακτητές - εκ του κατά-κτήνω, κατάσχω ολικά).

Σχετικά με ολοκαύτωμα στον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο (πόσο δηλαδή είναι αληθινό το νούμερο των 6 εκατ. νεκρών Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης), απαντά ότι "τι διαφορά έχει αν είναι 6 εκατ., 600,000 ή 60,000 ; Είναι μόνο ένας αριθμός!". Αναφέρει ο ανακρίνων ότι στην έκδοση του 1934 της Παγκοσμίου Εγκυκλοπαίδειας, αναφέρεται ότι ολόκληρος ο πληθυσμός των Εβραίων στην Ευρώπη (στο σύνολο της Ευρώπης), ήταν μόλις 3,5  εκατ. Πώς λοιπόν ο πληθυσμός αυτός μεγάλωσε σε λίγα χρόνια ώστε να υπερκαλύψει τα 6 εκατ. που λέγεται ότι θανατώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Οι Εβραίοι είναι λαός ψευτών, κλεφτών και υποκριτών.

Σε επόμενη ερώτηση, ο ραβίνος απαντά "Ναι και όχι" στο αν η "Εταιρεία" FED (Κεντρική Τράπεζα ΗΠΑ) είναι ένα εβραϊκό μαγαζί.

"Είναι σωστό ότι σκοτώσαμε τον Ιησού, αλλά κι αυτός ήταν Εβραίος"!!!!!!!!!

"Λέμε σε όλους τους Γκογίμ (ΓΚΟΉΜ = όλοι οι μη-εβραίοι) ότι λατρεύουν έναν Εβραίο".

Οι Γκογίμ είναι αγελάδες (ΑΡΜΕΓΜΑ!!!) και ζώα γιατί οι Εβραίοι είναι οι [μόνοι] εκλεκτοί. Ο ανακρίνων απαντά ότι είστε κατάλληλοι μόνο για "λίπασμα" [πιθανώς εννοώντας ότι είστε μόνο κοπριές]. Ο ραβίνος συμφωνεί ότι οι Εβραίοι είναι οι καταστροφείς του Κόσμου.

Ο Bush (43ος) είναι ένα "καλό Γκόγιμ".

Ο ραβίνος απαντά "ποιος νοιάζεται;" στην ερώτηση ότι έχουν διαπραχθεί περισσότερα εγκλήματα και στυγνές δολοφονίες Παλαιστινίων στο Ισραήλ, από ότι τα 12 χρόνια του Ιρακινού πολέμου. "Όταν κατέχεις ένα κοπάδι πρέπει να το ξεσκαρτάρεις, περιοδικά¨, φαίνεται να αποκρίνεται.

Στο Ιράκ τα λευκά Γκόγιμ μάχονται τα Αραβικά Γκόγιμ και εμείς παίρνουμε το πετρέλαιο και τα λεφτά και επίσης τους βάζουμε και σφάζονται και τους ελέγχουμε! Τα δύο αυτά φύλα είναι τα πιο εχθρικά για τους Εβραίους. Σε άλλο σημείο αναφέρει (αργότερα) ότι το πεδίο του πολέμου αναφέρεται ως "Θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων" γιατί ακριβώς διασκεδάζει τους παίκτες-Εβραίους με τα υποζύγια να σφάζονται.

Στο Ταλμούδ αναφέρεται ότι η μητέρα του Χριστού ήταν πόρνη και ότι ο Χριστός ήταν μπάσταρδο παιδί Ρωμαίου στρατιώτη. Αυτά διδάσκονται στις Συναγωγές. "Έχουν περάσει τόσα χρόνια, ποιος ξέρει τι πραγματικά είχε γίνει τότε. "Αυτό, σε ερώτηση πώς είναι δυνατόν να θεωρούν ένα μπάσταρδο πόρνης ως Εβραϊκής καταγωγής. (εδώ υπάρχει και από την πλευρά αυτού που κάνει τις ερωτήσεις διαστρέβλωση της αλήθειας περί της καταγωγής της Παναγίας και του Χριστού).

Αναφέρει τις 7 Εβραϊκές οικογένειες που πήραν τον έλεγχο της οικονομίας στις ΗΠΑ το 1913, προεξάρχουσας της οικογένειας Rothchild [η οποία ελέγχει την ΤτΕ (τράπεζα της Ελλάδος) μετοχικά από το 1924 - η ΤτΕ είναι κάτω από τον έλεγχο της ΕΚΤ...

Τα Γκογίμ αρέσκονται να δουλεύουν. Οι Εβραίοι δεν δουλεύουν, απλά δίνουν θέσεις εργασίας για τα υποζύγια... Είναι μεσάζοντες, χοντρέμποροι, παίρνουν τα λεφτά για να κάθονται.

Τα Ινδικά και Κινέζικα Γκόγιμ είναι φτηνότερα. Γιατί να πληρώνουμε τα λευκά Γκόγιμ της Αμερικής;

Ο ραβίνος παραδέχεται ότι οι Εβραίοι είναι Ασιατικό φύλλο και τεράστια ποσά επενδύσεων πηγαίνουν εκεί (λόγω και πάμφθηνου εργατικού δυναμικού).

Ο ραβίνος αναφέρει ότι "οι περισσότεροι Εβραίοι δεν θέλουν να το παραδεχθούν αλλά ο θεός μας είναι ο Εωσφόρος και το χρυσάφι." [Τραγική ειρωνία! Το σήμα των αγορών στην Wall Street είναι ένας ταύρος και μια αρκούδα. Ζώα δηλαδή. Το ένα άγριο, το άλλο εξημερωμένο...].

Αναφέρει το παγκόσμιο σχέδιο για αιμομιξία όλων των πληθυσμών, ώστε να μην υπάρχει ένα άσπρο ή κίτρινο φύλλο, αλλά ένα "καφέ" [το χρώμα της Γης - Χθών!].

Στην συνέντευξη ξεκάθαρα αναφέρεται ότι οι Εβραίοι ενδιαφέρονται για την σαρκική απόλαυση του σεξ, και όχι για την ένωση στο μυστήριο του Γάμου. Επίσης λέει ότι ένας οι Εβραίοι τη βγάζουν καθαρή με τη δικαιοσύνη γιατί οι δικαστές, δικηγόροι πάντα προστατεύουν τη "ράτσα" τους.

Ο ραβίνος αναφέρει ότι η Μοσάντ είχε ειδοποιήσει περί τους 3000 Εβραίους να μην πάνε στην δουλειά στις 11/9/2011. Ο ίδιος είχε σορτάρει αεροπορικές εταιρείες και αντασφαλιστικές και ασφαλιστικές εταιρείες (όπως η Lloyds) και επίσης, φίλος του ραβίνος είχε διπλασιάσει την ασφάλεια 3 μήνες πριν την επίθεση. Πολλοί Εβραίοι πλούτισαν από την επίθεση και νέα κτήρια θα χτίζονταν στην θέση των παλιών κατασκευών. Αναφέρει ότι τα κτήρια είχαν "ζωστεί από βόμβες".

Οι μόνες τύψεις που έχουν οι Εβραίοι είναι όταν αποτυγχάνουν να κλέψουν τα πάντα από οικογένειες και έθνη [σας θυμίζει τίποτα αυτό για την Ελλάδα του σήμερα;;;!!!]

Όλο το παγκόσμιο χρηματιστηριακό και χρηματοοικονομικό σύστημα ελέγχεται από Εβραίους που ειδοποιούν τους όμοιούς τους για το που θα βγουν τα επόμενα λεφτά, ώστε να τοποθετηθούν έγκαιρα. Ελέγχουν τα computers [το internet ; To hacking ; το plan B του Βαρουφάκη!!].

Ελέγχουν και το εμπόριο όπλων (νόμιμων) στις ΗΠΑ. Για το σκοπό αυτό γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τα φιλμ τύπου Γουέστερν στις δεκαετίες '50, '60, '70 και μετά.

"Οι Εβραίοι είναι πίσω από ΚΑΘΕ Οργανισμό". Οι Εβραίοι αγοράζουν και ελέγχουν (με δικούς τους Εβραίους) τόσο το ένα στρατόπεδο όσο και το άλλο. Ελέγχουν κάθε πλευρά, ώστε να κερδίζουν με όλους. Δεν υπάρχει ίχνος ήθους… Όλα επιτρέπονται και επιβάλλονται με σκοπό την προσπόριση χρήματος.

"Εμείς, οι Εβραίοι" "γαμ@σ@με" τις γυναίκες Γκογίμ. Αρχίσαμε προσεκτικά στις αρχές του 1900. "Ίσα λεφτά για ίδια δουλειά", μετά φεμινισμός, χειραφέτηση, καριέρα με σκοπό τα λεφτά (που παίρνουν οι Εβραίοι), λεσβιακό κίνημα κλπ. Τώρα οι περισσότερες γυναίκες κάνουν παιδιά μετά τα 40, λίγα παιδιά Γκογίμ γεννιούνται, το πρότυπο είναι να δουλεύουν μέχρι τα βαθιά γεράματα για το χρυσάφι (που καταλήγει στους Εβραίους!). "Ελέγχουμε το Hollywood, τα ΜΜΕ, τα πρότυπα" [π.χ. Kardashian, Rihanna].

Ο Κολόμβος ήταν Εβραίος. Το 1492 οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία. Έτσι αποφάσισαν να καταλάβουν μια ολόκληρη ήπειρο, μιας και μπορούσαν !

Με λίγα λόγια ΟΛΕΣ οι συνδεδεμένες με όπλα και πόλεμο εταιρείες είναι Εβραϊκές.

Εκτός από το Ιράκ, οι Εβραίοι θέλουν να κατακτήσουν περί τις 60 ακόμα χώρες!

Μόνο στο Ιράκ έχουμε φορτώσει 300 δίς $ σε δάνεια που αρμέγουμε επιτόκιο!" [Μας ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ;;;;;!!!!!]

Η Μπολσεβίκικη επανάσταση άρχισε (ενάντια στην Χριστιανική Ρωσία) σιγά-σιγά. Πήραν το χρυσάφι της χώρας και των οικογενειών των Τσάρων. Άρχισαν με την μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, την Ρωσσία!

Ο Κάιζερ και η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν "ξαδέρφια" των Τσάρων που βοήθησαν τους Μπολσεβίκους.

Οι Ραββίνοι αποφασίζουν στην Καχίλα και μέσα σε 45 λεπτά γίνεται "νόμος" σε όλο τον πλανήτη.

Για τους Μαύρους, αναφέρει ότι αρχικά εμφανίστηκαν περί τα 75000 χρόνια πριν, με την έκπτωση του Εωσφόρου και είναι καλοί στο πασάρισμα οπίου και τους αρέσει κιόλας (το πασάρισμα άρχισε στην Ασία, Σαγκάη κλπ.)

Οι Εβραίοι είναι οι μεγαλέμποροι για τα πάντα στον κόσμο μας.

Όλοι οι παραγωγικοί άνθρωποι έχουν υποταχθεί στους και είναι εξαρτημένοι από τους Εβραίους, μέσω του τόκου σε δάνεια, φόρους κλπ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΛΈΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 300,000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΏΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ MACDONALDS !!!!!!... (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!)

Οι Εβραίοι είναι απόγονοι του Κάιν. Του πρώτου δολοφόνου.

Ελέγχουν το εκπαιδευτικό σύστημα. Τα λευκά Γκογίμ δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, έτσι, αυτά, είναι έρμαια. Δεν διδάσκονται τίποτα σωστά, δεν αναπτύσσουν καμιά δεξιότητα πέραν των "χρήσιμων" για τους Εβραίους, Δεν έχουν καμιά δυνατότητα διαφυγής.

Οι Εκκλησίες των Χριστιανών ήταν πάντα ο πρώτος και ο πιο ανελέητα σφοδρός στόχος των Εβραίων. Τις ελέγξανε μέσω των Βασιλέων, των κυβερνήσεων, των φόρων, των δανείων, των όρων του δανειστή. Αργότερα "έφτιαξαν" τον Πάππα - προφανώς για να αποδυναμώσουν την αληθινή Εκκλησία, σταυροφορίες κλπ. Μετά, κυρίευσαν την Αμερική, "εφηύραν" τον Λούθηρο, τους μεθοδιστές και πάνω απ' όλα το υπέρτατο τερατούργημα των Ιησουϊτών. Το απόλυτο μπουρδέλο.

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑ:




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 814
    Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
  • 1204
    Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
  • 1821
    Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
  • 1822
    Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
  • 1827
    Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
  • 1941
    Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Φίλοι - Συνεργάτες