ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΟΣ - ΚΑΝ» ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕΝΕΝΤΕΖ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, 21:00
Kατηγορίες περί διαφθοράς και συμμετοχής σε κύκλωμα πορνείας έχουν ήδη απαγγελθεί στον Αμερικανό Δημοκρατικό γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, όμως, σήμερα η αμερικανική εφημερίδα "New York Post" αποκαλύπτει τα "μωρά" που υποσχόταν σε πλούσιους Αμερικανούς φίλους του για "καυτές νύχτες".
Το 2012, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής από την πολιτεία Νιου Τζέρσεϊ ήταν ο τελετάρχης της παρέλασης του ελληνισμού στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας, ο Μενέντεζ βρέθηκε τρία χρόνια αργότερα στη δίνη σεξουαλικού σκανδάλου και μάλιστα, ένα χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός γερουσιαστής φέρεται να συμμετείχε σε κύκλωμα πορνείας, που προοριζόταν να προσφέρει νύχτες ηδονής σε πλούσιους Αμερικανούς, όπως το φίλο του, οφθαλμίατρο Σάλομον Μέλγκεν.



Τα "μωρά" του Μπομπ

Η Βραζιλιάνα Τζουλιάνα Λόπες Λάιτε, σήμερα 34 ετών, ήταν επί χρόνια η ερωμένη του παντρεμένου οφθαλμίατρου, που του έκανε όλα τα χατίρια στο κρεβάτι -έναντι βέβαια αδράς αμοιβής. Τα χρήματα τα κανόνιζε το κύκλωμα πορνείας, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε ο 61χρονος Μενέντεζ.

Η γνωριμία της Βραζιλιάνας και του οφθαλμίατρου έγινε όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια, 26 Μαΐων και εκείνος 52.

Η 28χρονη Ουκρανή Σβετλάνα Σβατσίκ, ήταν το "υπ' αριθμόν 3" κορίτσι του Μπομπ, το οποίο προώθησε στο γνωστό Αμερικανό οφθαλμίατρο.

Το κορίτσι "νούμερο 2" του Μπομπ ήταν μία κοπέλα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, το όνομά της οποίας δεν έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό.



Η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν δημοσιεύματα ενέπλεκαν τον Αμερικανό Δημοκρατικό Γερουσιαστή στην υπόθεση του οφθαλμίατρου από τη Φλόριντα, Μέλγκεν.

Ο γερουσιαστής κατηγορήθηκε ότι οργάνωνε συναντήσεις με πόρνες σε διαμέρισμα που διαθέτει ο πάμπλουτος οφθαλμίατρος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Οι υποστηρικτές του έκαναν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας του γερουσιαστή εν όψει των προεδρικών εκλογών, με τον ίδιο να διαψεύδει την εμπλοκή του στο ροζ σκάνδαλο.

Ο Μενέντεζ παραπέμφθηκε μαζί με τον οφθαλμίατρο Σάλομον Μέλντεν, για να δικαστεί, αντιμετωπίζοντας μία κατηγορία για συνωμοσία, επτά κατηγορίες για δωροδοκία και τρεις για απιστία περί την υπηρεσία, δήλωσε στις 2 Απριλίου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης, προσθέτοντας ότι ο γερουσιαστής κατηγορείται επίσης για πλήθος ψευδών δηλώσεων.



Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο, αναφέρεται ότι ο Μενέντεζ «φέρεται πως δεχόταν δώρα από τον Μέλγκεν, σε αντάλλαγμα για την κατάχρηση της εξουσίας του προς όφελος οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων του οφθαλμίατρου».

Ο Μενέντεζ, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.



"Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, πιστεύουμε ότι οι ενέργειες του γερουσιαστή ήταν, στο σύνολό τους, νόμιμες και σωστές και τα στοιχεία θα το επιβεβαιώσουν αυτό" είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα η Τρίσια Ένραϊτ, υπεύθυνη επικοινωνίας του Μενέντεζ, ως απάντηση στις αναφορές ότι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς επρόκειτο να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον του γερουσιαστή.



Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές ποιος θα αντικαταστήσει τον Μενέντεζ, ωστόσο τα δύο επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά της Μπάρμπαρα Μπόξερ και του Μπέντζαμιν Κάρντιν.

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/04/blog-post_1679.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (22 Μαϊου)
  • 337: Ο Μέγας Κωνσταντίνος πεθαίνει στην Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.
  • 853: Ελληνικός Στόλος επιτίθεται κατά της Δαμιέτης κοντά στο Δέλτα του Νείλου και αναγκάζει τους Άραβες να εγκαταλείψουν την πόλη.
  • 1794: Ο νεομάρτυρας Μήτρος Πελοποννήσιος αποκεφαλίζεται από τους Τούρκους στην Τρίπολη.
  • 1802: Ο νεομάρτυρας Ζαχαρίας αποκεφαλίζεται από τους Τούρκους.
  • 1807: Περιφανής νίκη ελληνικών και ρωσικών πλοίων κατά του τουρκικού στόλου πλησίον της Νήσου Τενέδου.
  • 1818: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Παύλο στην Τρίπολη.
  • 1823: Δύναμη 1.200 ανδρών αποβιβάζεται στο Δραπανιά Χανίων και αναζωπυρώνουν την Επανάσταση στην Κρήτη.
  • 1825: Δολοφονείται στο Ναύπλιο η ηρωίδα της Επαναστάσεως Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.
  • 1941: Αποτυγχάνει η βρετανική αντεπίθεση για την ανακατάληψη του αεροδρομίου Μάλεμε.
  • 1955: Ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Χαρίλαος Ξενοφώντος τοποθετεί ωρολογιακή βόμβα κατά του Άγγλου κυβερνήτη της Κύπρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved