Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αμερικάνικη Ιστορία Τρόμου (American Horror Story: Hotel) H πρωταγωνίστρια LADY GAGA μας σπρώχνει στον εωςσφορισμό και σε μια ανησυχητική ατζέντα... (Βίντεο)

10 Οκτ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Το American Horror Story (ελληνικά: Αμερικάνικη Ιστορία Τρόμου) είναι τηλεοπτική σειρά τρόμου παραγωγής των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ. Αποτελείται από διαφορετικές σεζόν κάθε μία εκ των οποίων περιγράφει ξεχωριστές ιστορίες με νέους χαρακτήρες και νέα γεγονότα.

Πρώτη σεζόν: Murder House (2011)

Δεύτερη σεζόν: Asylum (2012–13)

Τρίτη σεζόν: Coven (2013–14)

Τέταρτη σεζόν: Freak Show (2014–15)

Πέμπτη Σεζόν: Hotel (2015–16)

Η πέμπτη σεζόν με τίτλο "American Horror Story: Hotel: και έχει να κάνει με τον εθισμό. Η ιστορία διαδραματίζεται το 2015 στο ξενοδοχείο Cortez στο Λος Άντζελες και περιγράφει τις ζωές των ενοίκων και του προσωπικού ενός στοιχειωμένου ξενοδοχείου. Το προσωπικό του ξενοδοχείο περιλαμβάνει την αιμοδιψής ιδιοκτήτρια Κοντέσα(Lady Gaga), την υπάλληλο της ρεσεψιόν Ίρις(Kathy Bates) και τον ιδρυτή του Cortez Τσεϊμς Μαρς (Evan Peters). Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περιλαμβάνουν την τοξικομανή Σάλλυ (Sarah Paulson), τον γιο της Ίρις τον Ντόνοβαν (Matt Bomer), τον μπάρμαν Λιζ Ταϊλορ (Denis O'Hare), την ηθοποιό και πρώην εραστή της Κοντέσας, Ραμόνα Ρογιάλ (Angela Bassett), ένα σχεδιαστή μόδας τον Γουίλ Ντρεϊκ (Cheyenne Jackson) και τον ντετέκτιβ Τζον Λόου (Wes Bentley) που προσπαθεί να εξιχνιάσει διάφορες βίαιες δολοφονίες που γίνανε στο ξενοδοχείο.Το τρέιλερ και το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του American Horror Story είναι ήδη γεμάτο από συμβολισμούς των Illuminati  και μέ σημαδια της απόκρυφης ελίτ.

Με ένα όνομα όπως αμερικάνικη ιστορία τρόμου, και με πρωταγωνίστρια την lady gaga δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και τίποτε άλλο στο περιεχόμενο της σειράς δοξάζεται ο αποκρυφισμός της ελίτ  οι τελετουργικοί φόνοι και η σεξουαλική μαγεία, ποιος άλλος εκτός από την Lady Gaga θα μπορούσε νά πρωταγωνιστήσει σε αυτή τήν  σειρά;

Μόνο και μόνο κάποιος από το τρέιλερ (30 δευτερα) ακόμα καταλαβαίνει για το τι θα παρακολουθήσει



ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ



















ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1826
    Ο Νικόλαος Κριεζώτης κατορθώνει να εισέλθει με 450 πολεμιστές στην Ακρόπολη, την οποία πολιορκούσε ο Κιουταχής.
  • 1866
    Μάχη στο Βαφέ Αποκορώνου και ήττα των Κρητών επαναστατών.
  • 1908
    Η Κρητική Συνέλευση κηρύσσει την Ένωση με την Ελλάδα.
  • 1912
    Ο Ελληνικός Στρατός Ηπείρου απελευθερώνει τη Φιλιππιάδα από τους Τούρκους.
  • 1944
    Αρχίζει η αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από την Αθήνα και η είσοδος σε αυτήν των πρώτων ελληνικών και συμμαχικών τμημάτων.

Φίλοι - Συνεργάτες