Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Βίντεο: Τι Πραγματικά Θα Συμβεί!! Το Μεγάλο Μυστικό που Δεν Θέλουν να Ξέρεις!!! Μόλις Κυκλοφόρησε και οι αποκαλύψεις σου «παγώνουν» τα κόκαλα!!!

26 Σεπτ, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Μόλις Κυκλοφόρησε και οι αποκαλύψεις σου «παγώνουν» τα κόκαλα! NASA: Τι πραγματικά είναι να συμβεί συμβεί; Το μεγάλο μυστικό δεν θέλουν να ξέρεις...

Περισσότερα από αυτά που μπορεί να φτάσει το μάτι! Είναι η Κόλαση που θέλει εξαπολύσει στη Γη;

NASA... Η Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ που κρύβει πολλά και μεγάλα μυστικά...Αυτή που κάθε σχέδιο της έρχεται σε αντιπαράθεση με τον δημιουργό του σύμπαντος, Θεό.

Η αποκάλυψη για το τι πραγματικά συμβαίνει με τη NASA και την διαστημική κούρσα εξερεύνησης έχει αυξηθεί δραματικά από στοιχεία που παρέχονται από τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την υπηρεσία και από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που συνδέονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας για την εξερεύνηση του διαστήματος. Η πληροφόρηση δεν εξαρτάται πλέον από έμμεσες αποδείξεις ή αυτόπτες μάρτυρες. Τώρα υπάρχει πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα, ταξινομημένα πλάνα βίντεο και συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο σεβαστούς ερευνητές εντός της κοινότητας για την εξερεύνηση του διαστήματος. Τώρα, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία ο κόσμος βρίσκεται σε θέση να κατανοήσει πώς οι τομείς εξερεύνησης του διαστήματος εμπίπτουν στην κυβερνητική ατζέντα. Και πως ο κόσμος θα εκπληρώσει τις προφητείες της Αγίας Γραφής.

Γνωρίζετε ότι η NASA έχει μια εσωτερική ατζέντα για να συμβάλει στην επίτευξη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη; Αν δεν έχετε, θα το μάθετε τώρα! Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ κακό πράγματι, και όλη η κόλαση είναι έτοιμος να ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο!
  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1833
  Οι Τούρκοι απαγχονίζουν 50 Κρήτες επαναστάτες στις Μουρνιές Χανίων.
 • 1901
  Οι Βούλγαροι καίνε ζωντανό στη Γευγελή τον Μακεδονομάχο Αγγ. Λέοντα.
 • 1941
  Ομαδικές σφαγές στη Δράμα, το Δοξάτου και τις γύρω περιοχές από τις βουλγαρικές δυνάμεις κατοχής.
 • 1952
  Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει το Μικρό και Μεγάλο Νόρι, ανατολικά του ποταμού Ιμτζίν.

Φίλοι - Συνεργάτες