Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Επαφη με ΑΤΙΑ στην κορυφη της Πεντελης;

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, 13:00
Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ο.Ε.Α.Φ. (Ομάδα Εξερεύνησης Ανεξήγητων Φαινομένων) ένα πιθανό ΑΤΙΑ φωτογραφήθηκε από τέσσερα μέλη της ομάδας, μετά τις τρεις η ώρα τα ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου του 2014, πάνω από το βουνό της Πεντέλης.

Το πολύχρωμο αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από την κορυφή του βουνού, με κάθετη ανοδική πορεία προς τον ουρανό η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά.

Όμως, το πιο περίεργο της υπόθεσης ήταν πως ταυτόχρονα φάνηκαν έντονα φώτα στάσιμα σαν προβολείς στην κορυφή του βουνού, στο σημείο όπου κάποτε υπήρχε στρατιωτική βάση και τώρα είναι εγκαταλελειμμένη για χρόνια χωρίς να φυλάσσεται πια.

Η ομάδα της Ο.Ε.Α.Φ. δηλώνει γνώστης όλων αυτών, όμως δηλώνει και γνώστης της κατάστασης εφόσον εμφανιστεί κάποιο περίεργο συμβάν, τότε δηλαδή που εμφανίζονται ή περιπολικά ή στρατιωτικά τζιπ, οι οποίοι κλείνουν την είσοδο στη κορυφή και λένε πως η βάση λειτουργεί ακόμη και απαγορεύεται η προσέλευση. Περισσότερες πληροφορίες για το ΑΤΙΑ και τους παράξενους φύλακες, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ο.Ε.Α.Φ. από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://oeaf.blogspot.gr/2014/12/2014.html
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (19 Ιανουαρίου)
  • 1827: Νίκη των Ελλήνων στο Δίστομο.'
  • 1828: Πεθαίνει στην Βιέννη ο Γεν. Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρος Υψηλάντης.
  • 1941: Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".
  • 1943: Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει την ιταλική κορβέτα "Στρόμπολι", ανατολικά των ακτών της Τύνιδος.
  • 1952: Πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved