Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
Η ατζέντα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ξανά επιθετικά στο προσκήνιο

Η ατζέντα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ξανά επιθετικά στο προσκήνιο

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «ακόμη και ένα καταστροφικό γεγονός που θα οδηγούσε στον θάνατο δισεκατομμύριο ανθρώπους δεν θα επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό ούτε και θα ανέστρεφε τον αρνητικό αντίκτυπο του ανθρώπινου πληθυσμού στα οικοσυστήματα και στο περιβάλλον».. Ο πληθυσμός των ανθρώπων θεωρείται ως «σπάταλος» που απομυζεί τους «πολύτιμους πόρους» και καταστρέφει τα «οικοσυστήματα», σύμφωνα με τους προωθητές της ατζέντας του αποπληθυσμού υπό την αμέριστη υποστήριξη και χρηματοδότηση «Ιδρυμάτων» όπως αυτό των Bill και Melinda Gates.. Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ξανά στο προσκήνιο και οι προωθητές του προσπαθούν με κάθε μέσο να την επιβάλλουν.

O Corey Bradshaw, καθηγητής και διευθυντής οικολογίας και μοντελοποίησης στο Πανεπιστήμιο της Αδελαϊδας δεν κρύβει τις προθέσεις του: «Έχουμε ήδη ξεπεράσει το σημείο εκείνο που μπορούμε να το κάνουμε πράξη με ευκολία, το ίδιο το μέγεθος του πληθυσμού είναι πολύ μεγάλο πια – αυτό που ονομάζουμε δημογραφικό momentum. Απλώς δεν μπορούμε να σταματήσουμε την αύξηση του πληθυσμού αρκετά γρήγορα»…

Ο Bradshaw συνεχίζει την προπαγάνδα αναφέροντας ότι: «ακόμη και αν αναληφθούν δρακόντεια μέτρα για τον έλεγχο της γεννητικότητας δεν θα μπορέσουμε να ανακόψουμε τους ρυθμούς πληθυσμιακής αύξησης – μιλούμε για μειώσεις πληθυσμούς που θα απαιτήσουν έναν αιώνα μέτρων, και όχι σε κλίμακα δεκαετίας, εξαιτίας του ρυθμού αύξησης του πληθυσμού.. Ακόμη και εάν γινόταν ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος στα μέσα του αιώνα που διανύουμε, μόλις και μετά βίας θα είχαμε αλλαγή στις μελλοντικές προβλέψεις για το μέγεθος του πληθυσμού για τα επόμενα 100 χρόνια».

Η μελέτη βασίζει τα επιχειρήματα της, στην απομύζηση των πόρων βάσει των πληθυσμιακών εκρήξεων που έχουν οδηγήσει σε «περιβαλλοντικές προκλήσεις» που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν.

Οι περιοχές στις οποίες η μελέτη επικεντρώνει το «πρόβλημα» είναι μεταξύ άλλων τα «κεντρικά σημεία βιοποικιλότητας» (σ.σ. pentapostagma.gr – biodiversity hotspots) όπως η Αφρική και η Νότια Ασία όντας στον μεγαλύτερο κίνδυνο ως «οικοσυστήματα που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις»..

Το 2013, η Melinda Gates προώθησε την έννοια του οικογενειακού προγραμματισμού, ώστε να συμμετάσχει και εκείνη στο απάνθρωπο πρόγραμμα μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού…

H Melinda Gates είχε γράψει σε ένα πολύ χαρακτηριστικό άρθρο της: «Τα αντισυλληπτικά ανοίγουν μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πεδίο της ανάπτυξης: τις γυναίκες ως λήπτες αποφάσεων. Όταν οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επιλογές σχετικά με τις οικογένειές τους, τείνουν να αποφασίζουν βάσει των συστάσεων των δημογράφων, των οικονομολόγων και των ειδικών σε θέματα ανάπτυξης. Επενδύουν στο μακροχρόνιο ανθρώπινο κεφάλαιο των οικογενειών τους»..

Η Gates ισχυρίστηκε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση, και χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να διοχετευθεί το αντισυλληπτικό Depo-Provera, προς τα υπανάπτυκτα έθνη. Εξαιτίας αυτού του προβλήματος, η Gates έθεσε ως στόχο να είναι διαθέσιμα σε αυτές τις χώρες τα συγκεκριμένα αντισυλληπτικά εντός των επόμενων 10 ετών

Το Ίδρυμα Gates κάθε άλλο παρά «φιλανθρωπικό» είναι: με στόχο τον αποπληθυσμό στις χώρες του Τρίτου Κόσμου το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει ήδη «επενδύσει» 560 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να χρηματοδοτήσει με ακόμη 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 7 έτη.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (14 Νοεμβρίου)
  • 1800: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
  • 1821: Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
  • 1848: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
  • 1906: Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
  • 1919: Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
  • 1940: Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved