Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ - Ενδεχόμενος "στημένος" σεισμός στην Ελλάδα! (Βίντεο)

28 Απρ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Μπορεί κάποιοι να φορούν “ποδίστες” όταν κάνουν ακτιβισμό και να λένε για Γεωμηχανικές και κλιματικές αλλαγές, άλλοι όμως δεν μασούν τα λόγια τους και λένε την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι μια – δεν κόβεται, δεν ράβεται, δεν εφαρμόζεται στα γούστα και συμφέροντα του καθενός!

The epicenter of the quake was 80 kilometers northwest of Kathmandu, a city with a population about 1 million. It was at a depth of 31km and this shallow HAARP assault was pointed at the TPP and BRICS bank member. Since India represents the I (9), I fully expected it and therefore predicted it. I am also expecting if Greece keeps the heat up on EU default, they too may see one. In the committee TRIAD, this plays into climate change and thats a win-win-win for Agenda 21, Trade deals and “never wasting an opportunity” to depopulate.



Με λίγα λόγια, και χωρίς περιστροφές, ο φίλος αυτός μιλάει για τον μυστικό πόλεμο των σιωπηλών όπλων και ότι ο σεισμός ήταν προϊόν του HAARP. Καλά -έως ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ενημερωμένος ακόμα και για πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας (ξέρει ακόμα και για το win-win του Τσίπρα) υποψιάζεται μήπως οι γκλομπαλιστές κάνουν κι εδώ έναν μεγάλο σεισμό, για win-win της Ατζέντας 21!

Σκεφτείτε μόνο, πόσοι πάνω από 4 ρίχτερ έγιναν τελευταία, πάντα μετά από χημικούς αεροψεκασμούς και μέρες πολιτικά δύσκολες. Η αλήθεια είναι μια – δεν κόβεται, δεν ράβεται, δεν εφαρμόζεται στα γούστα και συμφέροντα του καθενός! Και ο φίλος λέει την αλήθεια. Από τη στιγμή που οι ουρανοί μας είναι εμπάτε σκύλοι αλέστε, όλα μπορούν να συμβούν. Και η σιωπή = συνενοχή!

Αληκτώ



Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το HAARP, ένα ενδιαφέρον βίντεο




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες