Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Valiant Thor: Ο εξωγήϊνος που εργάστηκε για την κυβέρνηση των Η.Π.Α;;;

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 4 Οκτωβρίου 2014, 11:00
Ο άνθρωπος που απεικονίζεται, λέγεται ότι είναι ο Valiant Thor , ένας καλοκάγαθος εξωγήινος από την Αφροδίτη, που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ . Η φωτογραφία παρουσιάστηκε από τον Phil Schneider, ο οποίος είπε ότι συναντήθηκε μαζί του, ενώ εργαζόταν σε μυστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης, στην Preparedness Expo (έκθεση ετοιμότητας) του 1995 .

Το όνομά του είναι Valiant Thor, που μοιάζει μεν με άνθρωπο, αλλά έχει μερικές βασικές φυσιολογικές διαφορές. Είναι από την Αφροδίτη. Εργάστηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για κάποιο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του 1950, πριν εγκαταλείψει τη γη με το διαστημόπλοιο του .

Αυτή είναι η ιστορία που διηγείται ο Phil Schneider, γεωλόγος και μηχανικός ο οποίος είπε ότι είχε επιπέδου - 1 διαβάθμιση ασφαλείας στα κρυφά σχέδια της κυβέρνησης. Βοήθησε την κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων και εργάστηκε στη φημισμένη περιοχή Area 51.

valiant_thor_o_exogianos_pou_ergastike_gia_tin_kubernisi_ton_hpa_.jpg

O Schneider είπε ότι συνάντησε τον Thor, αλλά δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Ο Δρ Frank Stranges έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Stranger at the Pentagon,” και περιέγραφε την υποτιθέμενη συνάντηση του με τον Thor.

Ο Schneider έδειξε μια φωτογραφία του Thor κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στην Preparedness Expo του 1995. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1943. O Schneider είπε ο εξωγήϊνος είχε εργαστεί για τον στρατό των ΗΠΑ από το 1937. Ο Thor είχε έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι, μία υπερμεγέθη καρδιά, ένα γιγάντιο πνεύμονα, οξείδιο του χαλκού στο αίμα σαν χταπόδι, ένα τεράστιο IQ στην κλίμακα ( θα μπορούσε να εκτιμηθεί ως το 1200), και μπορούσε να μιλάει άπταιστα 100 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων των εξωγήινων γλωσσών). Ανέφερε επίσης ότι η διάρκεια ζωής του είναι 490 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Δρ Stranges, ο Thor ήταν περίπου 6 μέτρα ύψος και 185 κιλά με καστανά, κυματιστά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Δρ Stranges δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και ο Ρίτσαρντ Νίξον συναντήθηκαν με τον Thor .

Ο Timothy Good , πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είπε επίσης ο Αϊζενχάουερ συνάντησε εξωγήινους .Μετάφραση από το beforeitsnews
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved