ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

ALERT... Το Χάραγμα του Θηρίου (666), όπως έχει προφητευθεί, τοποθετείται ήδη στους ανθρώπους (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, 22:00
Ξέραμε ότι αυτή η ημέρα έχει έρθει… Το χάραγμα του θηρίου είναι εδώ! Σύμφωνα με το DAHBOO77, τώρα χρησιμοποιούν τα τσιπ RFID στη Σουηδία και έχουν αρχίσει να το τοποθετούν κάτω από το δέρμα των εργαζομένων. Οι έσχατοι καιροί είναι εδώ. Μαζί με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει. Έχουμε τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει, η οικονομία είναι σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσει και έχουμε τους δαίμονες που κάνουν φρικτά πράγματα σε όλο τον κόσμο! Οι Ροκφέλερ εκτελούν άψογα την αποστολή τους, να μας βάλουν σε όλους μικροτσίπ. Αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει από κάπου και τώρα ξέρουμε από που...





Η τεχνολογία εδώ και μερικά χρόνια, όπως η χρήση των τσιπ RFID (αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) και άλλων εμφυτευμάτων κάτω από-το-δέρμα, έχει γίνει πιο διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια.

Ένα υψηλής τεχνολογίας συγκρότημα γραφείων στη Σουηδία προσφέρει τώρα στο προσωπικό του τη δυνατότητα να έχει ένα μικρό τσιπ RFID, το οποίο εμφυτεύεται στον καρπό κάποιου. Και που του επιτρέπει, με μία κίνηση του χεριού, να ελέγχει ορισμένες λειτουργίες του κτιρίου, όπως το άνοιγμα των θυρών και τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (17 Μαρτίου)
  • 1821: Οι Πρόκριτοι της Μάνης συγκεντρώνονται στο χωριό Τσίμοβα (Αρεόπολη) της Λακωνίας και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1913: Συνθήκη του Λονδίνου και τερματισμός του Α΄ Βαλκανικού Πολέμου.
  • 1951: Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει το συγκρότημα των υψ. 325.
  • 1956: Σε μάχη με μαχητές της ΕΟΚΑ κοντά στο χωριό Φρέναρος σκοτώνονται ένας άγγλος υπολοχαγός και ένας στρατιώτης.
  • 1959: Ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ στρατηγός Γρίβας (Διγενής) φθάνει στην Αθήνα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved