ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ομπάμα: Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, 16:00
Ρεσιτάλ παγκοσμιοποίησης έδωσε ο πλήρως ελεγχόμενος από την παγκόσμια διαπλοκή Ομπάμα. Ξεκίνησε την ομιλία του στην Πύλη του Βρανδεμβούργου με τις συνήθεις λαϊκίστικες εξαγγελίες περί ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην συνέχεια εξήγγειλε μια… νέα πολιτική για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων αλλά υπεραμύνθηκε του συστήματος παρακολούθησης PRISM ως μέσου προστασίας της ασφάλειας των πολιτών.

Διαρκής παρακολούθηση δηλαδή για το καλό μας πάντα.

Το κερασάκι ήρθε στο τέλος με την παγκοσμιοποιητική τοποθέτηση του Αμερικανού προέδρου: «Δεν είμαστε πολίτες της Γερμανίας ή των ΗΠΑ, αλλά του κόσμου. (…) Όσο υπάρχει άδειο στομάχι, όσο υπάρχει ανεργία, δεν ευημερούμε πραγματικά».

Εκεί θα πατήσουν: Στην στημένη επισιτιστική κρίση για να επιβάλλουν την τάξη και την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία επιθυμεί να κυβερνήσει μια κοινωνία αχταρμά χωρίς σύνορα. Το όνειρο του Μαρξ τείνει να πραγματοποιηθεί…

αφου ειναι ετσι τότε να κάνουν τα παρακάτω, αφου δεν υπάρχει καμιά ελπίδα ετσι και αλλιώς η Ευρωπαϊκή ένωση αυτή την δουλειά κάνει USA ΕΥΡΩΠΗΣ το είχα αναφέρει παλιότερα (μόνο η ναζιστική Ρωσία έχει μεινει και η Κίνα εκτός)

1 παντού ίδιοι μισθοί αντί φτωχοποίηση,

2 κατάργηση στα τοπικά πιόνια! οπως και αυτό το είχα πει αφου κάνουν οτι πει η ΕΥΡΩΠΗ τι τους έχουν για γλάστρες εδώ;;; και τους χρυσό πληρώνουν...

3 για μείωση πληθυσμού ας αρχίσουν απο την Αφρική, και μουσουλμανικές χώρες αντί να τους κουβαλούν στην ΕΥΡΩΠΗ αντί για φάρμακα που μας έχουν πρήξει με τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική επί χρονιά ας τους δώσουν προφυλακτικά! που κάνουν 5-6 παιδιά όταν δεν έχουν να φάνε! θα πει κάποιος γιατι δεν ειναι άνθρωποι αυτοί; όχι δεν ειναι!!! όλοι οι μουσουλμάνοι κάνουν παιδιά χωρίς να τους νοιάζει αν μπορούν να τα ταΐσουν αρκεί να κάνουν παιδιά! αυτοί δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι πότε! ειναι στο DNA τους!! απο τα πυρηνικά που τους έριξε κάποτε ο κάλος Θεούλης Γιαχβε τουτέστιν ΣΙΒΑ! (αλλα ας το αφήσουμε αυτό!)

δώσε σε Πακιστανούς όσα λεφτά μπορείς ! θα τα τρώει μόνος του! χωρίς να στέλνει στην χωρα του, που έχει 6 παιδιά !ζωντανό παράδειγμα Πακιστανού που δούλευε και τα έτρωγε ολα μόνος του !! δείγμα πόσο απολίτιστοι ειναι ούτε πρόκειται να γίνουν πότε πολιτισμένοι,αφου την γυναικά την έχουν σαν μηχανή να κάνουν παιδιά και μόνο! λόγο της θρησκεία τους.και αν τους ρωτήσεις γιατι κάνουν παιδιά όταν δεν έχουν να φάνε σου λένε ετσι πρέπει, άντε βγάλε άκρη, άσε που το έχουν σε κακό να κάνουν 1-2!

4 κατάργηση των ζάπλουτων!!! (ο πιο φτωχός σε αυτούς θα έχει 500.000 βλέπε εδώ και οι ηλίθιοι νεοέλληνες περιμένουν να τους σώσει! άτομα που δεν έχουν δουλέψει πότε τους εκτός και ήταν σε κανένα γραφείο και έκαναν οτι δούλευαν!) όριο στα ποσά λεφτά θα έχει ο καθένας. απο εκεί και πάνω πάνε σε αυτούς που έχουν τα πιο λίγα! όχι απο την μια φτωχοί και απο την άλλοι άξεστοι που δεν ξέρουν τι έχουν , διπλό το όφελος θα έχουν όλοι λεφτά, και ετσι θα αγοράζουν θα υπάρχει χρήμα, απο το να τα έχουν οι λίγοι μαζεμένα σε τράπεζες

5 κατάργηση επάγγελμα πολίτικος! απαγορεύεται να βάζουν οποίο έχουν ξανά βάλει, μιας και η εξουσία τραβάει τους αδίσταχτους πάντα!

Μην έχουν αυταπάτες κάποιοι τα σύνορα τα έχουν καταργήσει εδώ και καιρό,όταν έριξαν το Παπαδόπουλο να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μην βγάλει πετρέλαιο και να κλείσουν ολα τα ελληνικά εργοστάσια το ένα μετα το άλλο αυτά περί χούντας και πράσινα άλογα σε ψεκασμένους και αποβλακωμένους!!!!ολα αυτά με το ΠΑΣΟΚ MADE IN CIA που καταψήφισε ο ηλίθιος νεοέλληνας! το ίδιο πάει να ξανά κάνει και μετα βελάζει(το κακό ειναι οτι την πληρώνουν όλοι) (Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!) ας κάνουν έστω τα παραπάνω. ολα τα μεγάλα καταστήματα ειναι ξένα!αφου έκλεισαν τα Ελληνικά αν ήθελαν ας το έκαναν οπως στο Κατάρ κανένα ξένο δεν ανοίγει εκεί αν δεν έχει ντόπιο μέτοχο με 50% αυτό για μην νομίζουν κάποιοι οτι κολλάμε μπρίκια εδώ! και είμαστε στην σπηλιά του Πλάτωνα που δείχνουν ολα τα ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδας της Αμερικάνικες βλακείες που τρώτε επί χρονιά δεν ενόχλησαν κανέναν όμως! πάρα μόνο το LIDL γιατι χαλάει την πιατσα!!! λες και η Γερμανία δεν ειναι στην ίδια μοίρα ΕΥΡΩΠΗ! και αυτή έχει τελειώσει μετα τον (κακό Χιτλερ!) νομίζουν οτι η εκεί γλάστρα Μερκελ παίρνει της αποφάσεις!οπως οι γλάστρες που έχουν εδώ για πρωθυπουργούς!

Πηγή: http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/obama-den-yparxoun-ethnh-pia.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (4 Ιουλίου)
  • -362: Ο Επαμεινώνδας νικά στη Μαντίνεια τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους.
  • 1570: Μανιάτες, Κυθήριοι και Βενετοί κυριεύουν και κατεδαφίζουν το τουρκικό ορμητήριο στην Μάνη, το Πόρτο Κάγιο.
  • 1821: Απελευθέρωση της Μονεμβασιάς.
  • 1822: Στον Πέτα της Άρτας 7.500 Τούρκοι επιτίθενται στο Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα του Μαυροκορδάτου και το συντρίβουν.
  • 1921: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κιουτάχεια.
  • 1943: Δύναμη 5.000 ανταρτών του ΕΔΕΣ αρχίζει εκτεταμένες επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων κατοχής στη Δυτική Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved