Ηλεκτρονική κάρτα σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Ηλεκτρονική κάρτα σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο
Στην ίδια κατηγορία:
Σχόλια
A- A+
Ηλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών.

«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιός εργάζεται, που και πόσο» δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι οι περιπτώσεις εκπαιδευτικών εκτός τάξης είναι πολύ λίγες και δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς. Τον Σεπτέμβριο σημειώνει θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προαναγγέλλει αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και τα Δημόσια ΙΕΚ καθώς όπως σημειώνει, «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».

Διαβεβαιώνει ότι παρά την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ οι 13.165 μαθητές της σχολικής χρονιάς 2012-2013 που έχουν επιλέξει αυτές τις ειδικότητες «θα ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους».

Πηγή: Έθνος της Κυριακής
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 969: Ο Στρατηγός Μιχαήλ Βούρτζης απελευθερώνει την Αντιόχεια από τους Άραβες.
  • 1827: Δύναμη 1.000 Κρητών και άλλοι 100 αγωνιστές αποβιβάζονται στην Γραμβούσα της Κρήτης και αναζωπυρώνουν τον Αγώνα στο νησί.
  • 1912: Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει τα Πέντε Πηγάδια και την Κλεισούρα.
  • 1921: Η συνδιάσκεψη των Μεγάλων Δυνάμεων κατακυρώνει ολόκληρη την ελληνικότατη Βόρειο Ήπειρο στην Ιταλία.
  • 1940: Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς απαντά με το ιστορικό "ΟΧΙ" στο τελεσίγραφο της ιταλικής κυβέρνησης.
  • 1941: Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη καλύπτεται από δάφνες καθώς ο λαός των Αθηνών εορτάζει την πρώτη επέτειο του "ΟΧΙ".
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet