Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Η καθεστωτική προπαγάνδα για το «Νόμπελ Ειρήνης 2016» και η υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών...

3 Φεβ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η καθεστωτική προπαγάνδα κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες με το περιβόητο «Νόμπελ Ειρήνης 2016», το οποίο έχει προταθεί να απονεμηθεί στην ηλικιωμένη Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό από την Συρία, έναν 40χρονο ψαρά και την βαθύπλουτη ηθοποιό Σούζαν Σάραντον.

Μάλιστα, για την Σάραντον διαβάζουμε τα εξής στο «Έθνος»: «Η Σούζαν Σάραντον πέρασε δύο εβδομάδες στη Λέσβο τον Δεκέμβριο, βοηθώντας πρόσφυγες και μετανάστες και δήλωσε συγκλονισμένη από το δράμα τους. Ήρθε, όπως είπε, για να τιμήσει τους παππούδες της, που ήταν μετανάστες, ο ένας μάλιστα πήγε στην Αμερική από τη Σικελία, σε ηλικία 15 χρόνων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί φρόντισε η ίδια κάποια παιδιά, δήλωσε ότι όσοι πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι εντελώς απελπισμένοι και πρόσθεσε πως και η ίδια θα έμπαινε σε μια βάρκα με τα παιδιά τη αν ήταν σε αυτή τη θέση. Έστειλε μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι “αυτή είναι μια επικίνδυνη κατάσταση, που περιέχει πολλούς κινδύνους” και ζήτησε την ουσιαστική παρέμβασή της».

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την… αφεντιά της. Μια πολύ πλούσια φιλελεύθερη αριστερίστρια «βοήθησε» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Όποιος υποθέτει ότι η Σάραντον ρευστοποίησε ένα έστω και μικρό μέρος της τεράστιας περιουσίας της για να βοηθήσει τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους, δίνοντάς τους χρήματα, απλά πέφτει εντελώς έξω.

Η «βοήθειά» της ήταν… ηθική, με δηλώσεις της μπροστά στις κάμερες. Όσοι υποστηρίζουν ότι με κάτι τέτοιες μεθόδους κάποιοι διαφημίζουν δωρεάν τον εαυτό τους, προφανώς δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της σημασίας της «ηθικής» συμπαράστασης σε σχέση με την υλική… Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Σάραντον «φρόντισε κάποια παιδιά», χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς «φροντίδα» ήταν αυτή (φανταζόμαστε κι αυτή θα ήταν «ηθικού» περιεχομένου), ενώ πρόσθεσε ότι αν ήταν στη θέση τους με τα παιδιά της θα έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Βεβαίως, η κοινωνική και οικονομική της θέση σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί στην έστω και παραμικρή πιθανότητα να ζούσε σε αυτές τις άθλιες συνθήκες.

Όσο για τους… κακεντρεχείς που θα χαρακτηρίσουν την Σάραντον «ακτιβίστρια του τζάμπα», η οποία απαιτεί την διαμονή και την περίθαλψη των λαθρομεταναστών και των προσφύγων με έξοδα του Ελληνικού κράτους και των κατοίκων των νησιών χωρίς η ίδια να διαθέσει έστω και ένα ελάχιστο συμβολικό ποσό, τους αφήνουμε στην προώθηση της «μισαλλοδοξίας» και του «φανατισμού»…

Από εκεί και πέρα, όμως, και αφήνοντας την Σάραντον και τους ομοίους της στην υποκριτική και εκ του ασφαλούς στάση τους, είναι φανερό ότι κάποιοι προσπαθούν πατώντας πάνω στην έμφυτη καλοσύνη του απλού λαϊκού ανθρώπου της Χώρας μας, μέσω αυτής της ιστορίας με το «βραβείο Νόμπελ 2016» να δώσουν ένα μήνυμα ότι η φιλανθρωπία των Ελλήνων φτάνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτρέπεται να συνεχίζουν να έρχονται οι υψηλές ροές λαθρομεταναστών και (ελάχιστων στην πραγματικότητα) προσφύγων στην Ελλάδα.

Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, οι αριστεροί των Βορείων προαστίων, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι βαριεστημένοι με την ανιαρή ζωή τους βαθύπλουτοι σαν την Σάραντον μπορούν να λένε ό,τι ανακρίβεια θέλουν. Οι ίδιοι δεν πρόκειται να στεγάσουν και να ταΐσουν οποιονδήποτε αλλοδαπό περνάει παράνομα τα σύνορά μας, αλλά μέσα από την ασφάλεια, την άνεση και την μακρινή απόσταση που χωρίζει τα σπίτια τους και τις ασχολίες τους από τα συμβαίνοντα στο Αιγαίο, μπορούν να κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλό τους και να ζητούν την μετατροπή της Ελλάδος σε αποθήκη ψυχών.

Πέρα, λοιπόν, από την αδιαμφισβήτητη ανθρωπιά των Ελλήνων, ιστορίες τύπου «Νόμπελ Ειρήνης 2016» εξυπηρετούν άλλα σχέδια, που έχουν να κάνουν με την επιχειρούμενη αλλοίωση του ομοιογενούς Λαού της Ελλάδας και την μεταμόρφωσή του σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1774
    Αποκεφαλίζεται στην Κωνσταντινούπολη ο νεομάρτυρας Αντώνιος από την Αθήνα.
  • 1827
    Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται αιφνιδιαστικά εναντίον του Ομέρ Πασά στο Δίστομο.
  • 1878
    Έλληνες επαναστάτες από την δυτική Μακεδονία συγκεντρώνονται στο όρος Βουρινό, νοτίως της Κοζάνης.
  • 1959
    Αρχίζουν στην Ζυρίχη διμερείς ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το Κυπριακό.

Φίλοι - Συνεργάτες