Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ο Ομπάμα υπόγραψε εκτελεστικό διάταγμα που δείχνει ότι οδηγούμαστε σε Παγκόσμια Δικτατορία και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Βίντεο)

13 Μάϊ, 13:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
O Μπάρακ Ομπάμα υπόγραψε το εκτελεστικό διάταγμα για την ομαλή μετάβαση στο νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ ,τον Ιανουάριο του 2017.Είναι διαφορετικό από το παραδοσιακό διάταγμα που είχε υπογράψει ο Τζορτζ Μπους.

Αν λάβουμε υπόψη τις πρόσφατες δηλώσεις του Τζο Κέρι στο Πανεπιστήμιο Northeastern,να προετοιμαστείτε για ένα κόσμο χωρίς σύνορα,καθώς και την πρόσφατη δήλωση του Μπάρακ Ομπάμα στο Πανεπιστήμιο του Χάβαρντ «να είσαστε έτοιμοι για βαθιά αλλαγή στην κοινωνία μας και την οικονομία μας», ορισμένοι πιστεύουν ότι το πιο πρόσφατο εκτελεστικό διάταγμα του κ. Ομπάμα μπορεί να προετοιμάζει τη «τελική ψευδή σημαία» στην Αμερική για να φέρει τη «Νέα παγκόσμια τάξη». Μπορείτε να δείτε την πλήρη εκτελεστική διαταγή ενσωματωμένη στα παρακάτω βίντεο.
  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1823
    Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
  • 1954
    Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Φίλοι - Συνεργάτες