Σύντομα Διαθέσιμο!
Ο «μπαμπούλας» της ISIS «όπλο» στα χέρια των νεοταξιτών στις ΗΠΑ

Ο «μπαμπούλας» της ISIS «όπλο» στα χέρια των νεοταξιτών στις ΗΠΑ

Ο νόμος για τον περιορισμό των ασύλληπτα εκτεταμένων παρακολουθήσεων των Αμερικανών πολιτών, ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει την αφαίρεση αρμοδιοτήτων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας (NSA), βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο.

Δεν είναι τέλειος, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, ένα βήμα που θα έπρεπε να έχει γίνει δεκαετίες πριν.

Ωστόσο, ακόμα και αυτή η μικρή «ακτίδα φωτός» έχει θορυβήσει τους νεοταξίτες που προωθούν τη γιγάντωση του «Μεγάλου Αδελφού», μέσω της δημιουργίας ενός κράτους, όπου οι πολίτες θα παρακολουθούνται σε κάθε τους κίνηση και σκέψη.

Μεταξύ αυτών ο Γερουσιαστής Saxby Chambliss, ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της κρατικής εποπτείας, ο οποίος χρησιμοποίησε τον «μπαμπούλα» της ISIS, για να ακυρώσει έστω και τώρα την μικρή αυτή «νίκη».

«Αν θέλετε να μην έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την ISIS, τότε εξαλείψτε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος τάσσεται υπέρ αυτής της ιδέας», είπε ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής μιλώντας στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.

Αυτή είναι η τεχνική του φόβου, μία γνωστή τακτική που ακολουθούν οι νεοταξίτες για να επιβάλλουν τους στόχους τους. Το επιχείρημα που χρησιμοποίησε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο νόμος που ψηφίστηκε το καλοκαίρι περιορίζει τη δυνατότητα της NSA να συλλέγει και να αποθηκεύει τηλεφωνικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών επί αμερικανικού εδάφους. Δεν έχει καμία σχέση ούτε επηρεάζει τις παρακολουθήσεις που αφορούν στην ISIS.

Για μία ακόμα φορά χρησιμοποιείται το πιο βολικό φόβητρο, εν προκειμένω η ISIS, για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η δύναμη της «δικτατορίας».

Το όλο θέμα με την ISIS είναι απλά ένα ακόμα κυνικό τέχνασμα των νεοταξιτών. Αποκοιμίζουν και αποσπούν την προσοχή της κοινής γνώμης ενώ αυτοί εξαλείφουν μία μία τις ελευθερίες των πολιτών και προετοιμάζονται για γενικευμένη καταστολή, χρησιμοποιώντας την «τρομοκρατία» ως ψευδές πρόσχημα.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved