Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Πρόστιμα για όσα ΜΜΕ προσβάλουν το ισλάμ και τους μουσουλμάνους, προτείνει ο διευθυντής της Huffington Post!

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, 17:00
Και αν δεν πιάσουν τα πρόστιμα, αποκεφαλισμοί και ομαδικοί βιασμοί, όπως διδάσκει το «παρεξηγημένο» ΙΚΙΛ... Ο διευθυντής του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Huffington Post της Αγγλίας δήλωσε ότι οι ενημερωτικοί οργανισμοί θα πρέπει να τιμωρούνται σκληρά κάθε φορά που παραπλανούν ή παρουσιάζουν ανακριβή ρεπορτάζ για τους μουσουλμάνους!

Το όνομα, φυσικά, του διευθυντή είναι Mehdi Hasan, και οι υποψίες για την όχι και τόσο αυθόμητη αντίδρασή του μόλις επιβεβαιώθηκαν.«Δεν πρόκειται να δούμε αλλαγές, αν δεν υπάρξει κάποιο είδος τιμωρίας. Δεν αφορά μόνο στους μουσουλμάνους. Πρόκειται για όλες τις μειονότητες», είπε ο Hasan κατά την διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε.Ο ίδιος, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας, ότι αν όλα αυτά τα εχθρικά πρωτοσέλιδα που έχουν τυπωθεί κατά των μουσουλμάνων αναφέρονταν σε κάποια άλλη μειονοτική ομάδα, τότε οι εκδότες των εντύπων αυτών θα είχαν υποστεί διαφημιστικό μποϋκοτάζ. «Το να υποκρινόμαστε ότι όλη αυτή η αρνητική, τρελή, εξοργιστική, ακραία, ανειλικρινής δαιμονοποίηση είναι δικαιολογημένη αποτελεί μεγάλο λάθος. Το να υποκρινόμαστε ότι δεν έχει κανένα αντίκτυπο στην μειονοτική κοινότητα που ζει στην Αγγλία ή στην πολυπολιτισμική κοινωνία μας είναι αφελές, αν όχι βλακώδες», προσέθεσε ο διευθυντής που νιώθει την αδικία που διαπράττεται κατά του ισλάμ να του καίει τα σωθικά... Η δημόσια τοποθέτησή του, όμως, προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, με τον Hasan τον διευθυντή από τας Αγγλίας, να επανατοποθετείται επί των αρχικών του δηλώσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίντερνετ με τα εξής λόγια: «Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης λόγου και της δομημένης κριτικής όλων των θρησκειών. Αλλά...». Σταματάμε στο αλλά, για να καταλάβουμε τα άκρως δημοκρατικά αισθήματα που διέπουν τους μουσουλμάνους. Ελεύθερη έκφραση λόγου και αλλά δεν πάνε μαζί.

Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (14 Δεκεμβρίου)
  • 1502: Με συνθήκη μεταξύ Βενετίας και Τουρκίας, η Πελοπόννησος περιέρχεται στην Τουρκία.
  • 1821: Ανεπιτυχής επίθεση των Ελλήνων επαναστατών στο Ναύπλιο.
  • 1943: Οι Γερμανοί επανέρχονται στην Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, τη λεηλατούν και στη συνέχεια την παραδίδουν στις φλόγες.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved