Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Στοιβαζομενα σπίτια στα πρότυπα της Ατζέντα 21 δοκιμάζονται στη Νέα Υόρκη με χρηματοδότηση από τη ΦΕΜΑ

Στοιβαζομενα σπίτια στα πρότυπα της Ατζέντα 21 δοκιμάζονται στη Νέα Υόρκη με χρηματοδότηση από τη ΦΕΜΑ

Λόγω της υψηλής πυκνότητας του πληθυσμού της πόλης και την επιθυμία να μετεγκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι στις πρώην γειτονιές τους, η OEM και το Τμήμα Σχεδιασμού και Κατασκευών (DDC) αναπτύσσουν μια νέα προσέγγιση για προσωρινή στέγαση που προσφέρει χώρους υψηλής πυκνότητας από τα σπίτια ενός νοικοκυριού ή ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούνται συνήθως για στέγαση μετά από μια καταστροφή.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Το πρωτότυπο περιλαμβάνει έπιπλα και χώρους για μαγείρεμα, μπάνιο, καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Αξιωματούχοι λένε ότι τα στοιβαγμένα διαμερίσματα είναι ιδανικά για την πυκνοκατοικημένη πόλη. 

Η τοποθεσία επιλέχθηκε γιατί παρουσιάζει πολλές προκλήσεις για ανάπτυξη κατοικιών μετά την καταστροφή σε αστικές περιοχές.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) όπου είναι όργανο των Illuminati, θα παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς. 

Δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα απο τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδω και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.

Ολα αυτά , στα πρότυπα της Ατζέντας 21, καθώς προβλέπουν στο όραμά τους για το άμεσο μέλλον, όπου ο ανθρώπινος πληθυσμός θα μειωθεί σημαντικά και η ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να περιοριστεί σε αυστηρά αστικές περιοχές. 

Το υπόλοιπο του πλανήτη θα μείνει στη φύση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα γίνει μαζική μεταβίβαση της γης από ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα είναι απαραίτητο.
>Δείτε το βίντεο

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved