Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
TERRA PAPERS μια σύνοψη

TERRA PAPERS μια σύνοψη

© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου - “TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη

Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη. Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής.

Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Απαντήσεις σε μια υπέρ-σύνοψη. Ολόκληρα τα TERRA PAPERS, μεταφρασμένα και διασκευασμένα.

Ο Morning Sky, ειναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του για ένα Διαστημικό Ον που το βοήθησε να σωθεί από πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.

Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση από τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών.

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning SkyΗ ιστορία της Δημιουργίας του Ανθρώπου: Στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια Διαστημικά Όντα. Οι ανθρώπορφες φυλές είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Αυτές οι φυλές προήλθαν από πολλές μορφές ζωής: ερπετά, έντομα,δεινόσαυρους, πουλιά και άλλες μορφές ζωής που ανθρωπότητα ούτε μπορεί να αρχίση να φαντάζεται. Μια από τις παλαιότερες Φυλές σε αυτόν τον τομέα του σύμπαντος είναι οι ερπετοειδείς Ari-An, που κατάγονται από δεινοσαυροειδείς προγόνους στο αστρικό σύστημα του Ορίωνος.

Κυβερνώνται από Βασίλισσες, δημιούργησαν την πιο ισχυρή αυτοκρατορία σε αυτον τον Γαλαξία. Οι πολεμιστές Ari-An δεν είχαν ταίρι σε αγριότητα και γενναιότητα, και η Αυτοκρατορία δεν είχε ταίρι σε δύναμη και μέγεθος.

Εκατομμύρια ετών αναρίθμητων μαχών επέτρεψε στην Αυτοκρατορία να αναπτύξει προχωρημένες πολεμικές στρατηγικές. Ανάμεσα σε αυτές οι Ari-An χρησιμοποίησαν τον ανά -προγραμματισμό του νου για να ελέγξουν τους κατακτημένους πληθυσμούς και να τους κάνουν ενεργητικό αντί για παθητικό. Οι εχθροί έγιναν υπάκουοι δούλοι του θρόνου των ερπετοειδών Βασιλισσών (Orion’s Queens). Με αυτό τον τρόπο εξουδετέρωσαν την αντίσταση.

Μια απροσδόκητη εξέλιξη μιας άλλης φυλής στο ηλιακό σύστημα του Σειρίου άρχισε να απειλεί την Αυτοκρατορία των Ari-An. Παρόλο που δεν ήταν τόσο αρχαίοι και τόσο εξελιγμένοι όσο οι ερπετοειδείς, οι πολεμιστές της Αυτοκρατορίας των Σκύλων (Κanus), μια σκυλόμορφη φυλή (παρόμοια με τους λύκους) το ισορροπούσαν με την απίστευτη αγριότητα τους. Ακόμη και οι πιο πειθαρχικοί πολεμιστές Ari-An φοβόντουσαν αυτούς τους μοχθηρούς και βάρβαρους Σείριους πολεμιστές, οι οποίοι σταματούσαν για να καταβροχθίσουν την σάρκα των εχθρών τους στο πεδίο της μάχης.

Η ταχύτατη προέλαση των Σείριων πολεμιστών απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της Αυτοκρατορίας των Ari-An. Σαν αποτέλεσμα, οι Βασίλισσες πλησίασαν τους Σείριους βασιλιάδες για να προσφέρουν συμμαχία. Καταλήξανε σε μια συμφωνία και συμφωνήσανε ποιους τομείς του Γαλαξία θα έλεγχε η κάθε Αυτοκρατορία και για ένα διάστημα οι πολεμιστές και των δυο αυτοκρατοριών πολεμούσαν δίπλα – δίπλα.

Με το που γεννήθηκε ένα καινούργιο ηλιακό σύστημα (το δικό μας), ο Σείριος βασιλιάς το κατέλαβε. Καθώς οι Σείριοι άρχισαν να το εκμεταλλεύονται, αυτό το νέο σύστημα έγινε ένα προχωρημένο φυλάκιο για τις αυτοκρατορίες των Ari-An και του Σειρίου. Ο πλούτος και η δύναμη εξακολούθησε να αυξάνεται και για τους δύο. Όμως ξανά ξέσπασε πόλεμος, αυτή την φορά μεταξύ αντίπαλων Σείριων βασιλιάδων. Στο τέλος οι δυνάμεις των

Ari-An ενώθηκαν με τον Σείριο βασιλιά An. Ολόκληροι πλανήτες καταστράφηκαν,συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων και των αποικιών. Μεταξύ αυτών εξ ολοκλήρου ο Eridu.

Σημείωση: Λόγω της υπέρ συμπιεσμένης περίληψης πρέπει να αναφέρω τα εξής: Ο Γαλαξίας μας ονομάζεται Ηριδανός, και η Γη Eridu. Επίσης τα παραπάνω αφορούν την διαμάχη ενός πρίγκιπα με τον θείο του βασιλιά An, που κατέληξε μεταξύ άλλων στην ανατίναξη του πλανήτη Tiamat και την δημιουργία της ζώνης των Αστεροειδών. Επίσης οι Κύνες του Σειρίου ζουν πολλά εκατομμύρια χρόνια.

Πολύ αργότερα, ο Βασιλιάς An έστειλε τον γιό του Πρίγκιπα Ea και την κόρη του Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag (γενετικοί επιστήμονες και οι δύο) να ξαναχτίσουν τον κατεστραμμένο κόσμο του Eridu. Ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα πολύτιμα ορυκτά του. Πέτυχαν να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα, ξαναγέμισαν τις θάλασσες με ζωή, αναδημιούργησαν τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια και υβριδοποίησαν πολλά διαφορετικά είδη πλασμάτων. Ο πλανήτης Eridu (Γη) αναγεννήθηκε.

Νέα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να κατοικήσουν τον πλανήτη. Ένα τέτοιο πλάσμα ο Apa-Mus, ήταν ένα πιθηκοειδές υβρίδιο που ο μόνος σκοπός ήταν να υπηρετεί και να δουλεύει ως σκλάβος στους αγρούς και τα ορυχεία μεγάλου βάθους. Αλλά αυτό το πλάσμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Μπορούσε να καταλαβαίνει τις διαταγές και να επικοινωνεί.

Η Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag απο λύπη για την ταλαιπωρία αυτών των όντων και από αντίδραση για την παραμονή της εκατομμύρια χρόνια μακρυά από τα παλάτια του Σειρίου σαμποτάρισε το πείραμα. Έφτιαξε μια νέα γενιά υβριδίων χρησιμοποιώντας μέρος από το δικό της DNA, δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο !!!

Φυσικά χωρίς διακόπτες ασφαλείας στον εγκέφαλο, για τον εύκολο νοητικό επηρεασμό του, και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής. Μόνο την καμπύλη της αυξητικής ορμόνης DHEA να δείτε θα καταλάβετε. Στα τριάντα σχεδόν μηδενίζεται. Κοιτάξτε το στάνταρτ χαρτί της κοινής αναλύσεως αίματος, αναγράφετε τελευταία, άλλα ποτέ δεν την κάνουν. Το πλάσμα απέκτησε ευφυΐα και άρχισε να διδάσκει τους γρήγορα αυξανόμενους απογόνους του.

Όταν ένα άλλο είδος γενετικά κατασκευασμένων εργατών που ζούσαν κάτω από την Γη, οι Σαυρόμορφοι Sheti, επαναστάτησαν και κατέλαβαν τον πλανήτη, οι Σείριοι έφυγαν από τον πλανήτη. Χωρίς πλέον αντίσταση οι Sheti χρησιμοποίησαν νοητικό έλεγχο και τεχνικές προγραμματισμού που είχαν μάθει από τα αφεντικά τους για να αλλοιώσουν τις μνήμες των εναπομεινάντων απογόνων των Σείριων και της ανθρωπότητος, αντικαθιστώντας τες με μύθους και θρύλους.

Η κυριαρχία των Sheti συνεχίζει να αμφισβητείτε από πολλές εξωγήινες φυλές που προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της Γης και της ανθρωπότητας, για τους δικούς τους σκοπούς. Η μάχη συνεχίζεται.

Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Δεν νομίζω !

Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates (δείτε φωτογραφίες) και θα καταλάβετε. Αφήστε που κάποιος έβγαλε βιβλίο με το τότε δέκα ετών αρχείο μου, που το “πήρε” για μελέτη και τις δημοσίευσε λέγοντας ότι του τις έδωσε κάποιος από την NASA !!!

Αγρογλυφικά – Οπτικές Επικοινωνίες: Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους απογόνους τους, ειδικά αυτούς που θυμούνται τις “ενδείξεις” – οπτικά σήματα που στέλνονται στην μορφή Αγρογλυφικών. Τα σύμβολα που απευθύνονται στους απογόνους των Σείριων συνήθως μοιάζουν καταπληκτικά με αρχαία Αιγυπτιακά ανάγλυφα, σχέδια μπάλας ποδοσφαίρου, κύκλους με σταυρό, η κύκλους με μια τελεία στο κέντρο. Μπορεί επίσης να μοιάζουν με μαθηματικά.

Τα Αγρογλυφικά για τους Ari-Ans συνήθως έχουν φιδίσια μορφή, η έντομα η εντομοειδείς γενικά. Όποια και αν είναι η φόρμα, τα αγρογλυφικά είναι το σήμα στους απογόνους ότι δεν έχουν ξεχασθεί !!!

Σαν σινιάλο ότι ένα αστρόπλοιο έχει ξεκινήσει για την Γη, εικόνες τεραστίων διαστάσεων διαστημοπλοίων και πληρώματα με ηρωικούς “σωτήρες” της ανθρωπότητας και της Γης θα είναι παντού. Για να εξουδετερώσουν αυτές τις εικόνες ενός “καλού” ουρανίου σώματος, εικόνες από αστεροειδείς που χτυπάνε την Γη και κομήτες που συντρίβονται επάνω μας θα χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τους πυραύλους που στοχεύουν τον ουρανό για “αμυντικούς” σκοπούς !

Μέθοδοι ελέγχου: Οι Sheti για να μας ελέγξουν μας βομβαρδίζουν με νέα ηλεκτρονικά Gadjets, δημιουργώντας μια ηλεκτρονική κουρτίνα που χαζεύει το μυαλό. Ναρκωτικά κάθε είδους νόμιμα και παράνομα για να κρατούν την ανθρωπότητα πειθήνια.

Τροποποίηση συμπεριφοράς για να μην έχουμε κίνητρο να αντισταθούμε. Σε κανένα άνθρωπο δεν επιτρέπουν το status του ήρωα. Αυτοί που δεν πολεμούν, αλλά υποφέρουν θα γίνουν οι νέοι “ήρωες” και πρότυπα προς μίμηση: θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και άνθρωποι που πεθαίνουν υπηρετώντας την πατρίδα τους.

Ο έλεγχος του πληθυσμού θα αυξηθεί έντονα και μόνο στους “επίλεκτους” θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν. Οι εξαφανίσεις και οι απαγωγές θα αυξηθούν, ειδικώς γυναικών και νέων παιδιών. Νέες αερομεταφερόμενες αρρώστιες θα παρουσιασθούν. Η παχυσαρκία θα αυξηθεί, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα αυξηθούν στους άντρες, και η περίοδος στις γυναίκες θα μειωθεί από 28 σε 25 ημέρες. Για να μας κρατήσουν στην Γη, η NASA θα εξαφανιστεί η θα περιοριστεί. Κάθε απόδειξη εξωγήινης ζωής θα γελοιοποιείται.

Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας : ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.

Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα.

Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.

Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.

Ο συγγραφέας ζητά απο τον αναγνώστη να ερευνήσει μόνος του τις πληροφορίες που παρατίθεται εδώ. Αποδεχτείτε τις η όχι, η απορρίψτε τες. Αποφασίστε μόνοι σας αν τα λόγια του Bek’Ti είναι αληθινά. Είσαι ο δικός σου θεός, είσαι ο κύριος της μοίρας σου, εάν μπορείς να θυμηθείς την αλήθεια.

Ο Morning Sky έχει υποστεί πολλές διαρρήξεις στο γραφείο του, και οι εμπιστευτικοί του φάκελοι και το κομπιούτερ του έχει κλαπεί. Το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύει στις διαλέξεις του έχει βανδαλιστεί. Έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, αλλά υποσχέθηκε στον παππού του, και αυτή την υπόσχεση δεν θα την σπάσει με οποιονδήποτε τίμημα και αυτό συνεχίζει να κάνει.

ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved