Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
Το κρυφό καταφύγιο του Χίτλερ

Το κρυφό καταφύγιο του Χίτλερ

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, 19:00
Επιτυχία σημείωσαν Ρώσοι επιστήμονες που ύστερα από δεκαετίες γεωτρήσεων κατάφεραν να διαπεράσουν το παχύ στρώμα πάγου της Ανταρκτικής και να αποκαλύψουν τα μυστικά της λίμνης που βρισκόταν κάτω από τον πάγο, Βοστόκ. Η λίμνη είναι κρυμμένη 20 εκατομμύρια χρόνια!

Σύμφωνα ωστόσο, με μία παλαιά θεωρία, οι Ναζί είχαν χρησιμοποιήσει τη λίμνη για να κατασκευάσουν μία κρυφή βάση γύρω στο 1930.Θεωρείται ότι κατά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί μεταφέρθηκαν στον Νότιο Πόλο κι άρχισαν να κατασκευάζουν βάση στη λίμνη αυτή. Το 1943 ο μέγας ναύαρχος Karl Dontiz, σύμφωνα με τις φήμες, δήλωσε «Ο γερμανικός στόλος υποβρυχίων είναι περήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου», στην Ανταρκτική, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Σύμφωνα με τα ναυτικά αρχεία, μήνες μετά που οι Γερμανοί παραδόθηκαν στους Συμμάχους το 1945, το γερμανικό υποβρύχιο U-530 έφθασε στον Νότιο Πόλο από το λιμάνι του Κιέλου. Τα μέλη του πληρώματος κατασκεύασαν μία σπηλιά από πάγο κι αποθήκευσαν δεκάδες κουτιά με αναμνηστικά από το Γ’ Ράιχ, περιλαμβανομένων και των μυστικών αρχείων του Χίτλερ. Φημολογείται ότι αργότερα το υποβρύχιο U-977 μετέφερε εκεί τις σορούς του Αδόλφου Χίτλερ και της συντρόφου του Εύας Μπράουν για πειράματα κλωνοποίησης. Τα υποβρύχια έπειτα εισήλθαν στα ύδατα του αργεντίνικου λιμένα Μαρ ντελ Πλάτα και παραδόθηκαν στις Αρχές.

Ωστόσο, οι εξερευνητές ελπίζουν ότι με την ανακάλυψη της λίμνης θα μπορέσουν να αποκαλύψουν νέες μορφές ζωής που θα δείχνουν πώς εξελίχθηκε η ζωή από την εποχή των παγετώνων.

Η λίμνη Βοστόκ επίσης προσφέρει μια ματιά στο πώς θα ήταν οι συνθήκες ζωής στον Άρη και στο φεγγάρι του Δία, την Ευρώπη, σύμφωνα με το επιστημονικό πρακτορείο ειδήσεων RedOrbit.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved