Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

«Άγγλος» ισλαμιστής μισεί την μητέρα του, γιατί δεν είναι μουσουλμάνα!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Ο ισλαμικός φανατισμός ξεπερνά την αγάπη για την οικογένεια, την πατρίδα, ακόμα και για τον ίδιο τον εαυτό των δηλητηριασμένων με μίσος μουσουλμάνων. «Δεν μπορώ να αγαπήσω την μητέρα μου, γιατί δεν είναι μουσουλμάνα», αναφέρει «Άγγλος» ισλαμιστής, καθώς ποζάρει στην Συρία με το νεογέννητο γιο του.

Ο Siddhartha Dhar συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με άλλους οκτώ άντρες και ανακρίθηκαν, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές δραστηριότητες. Ο Dhar αφέθηκε ελεύθερος, παρόλα αυτά, με εγγύηση και την προϋπόθεση να δώσει το παρόν σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τον Δεκέμβριο. Ο ίδιος μετά από αυτή την δικαστική απόφαση έφυγε από την χώρα, ενώ λίγες ημέρες μετά την φυγή του από την Αγγλία, ανήρτησε μηνύματα στον προσωπικό του ηλεκτρονικό λογαριασμό, περιγράφοντας την ευκολία που συνάντησε στο να διασχίσει την Ευρώπη και να μεταβεί στην Συρία, για να ενταχθεί στις δολοφονικές δυνάμεις του ΙΚΙΛ, κοροϊδεύοντας τις δυνάμεις ασφαλείας της Βρετανίας.

Ο 31χρονος εξτρεμιστής μουσουλμάνος από το Λονδίνο διατηρεί ισχυρούς φιλικούς δεσμούς και με τον δημόσιο υπερασπιστή του ισλαμικού χαλιφάτου, γνωστό εξτρεμιστή ιμάμη Anjem Choudary, ο οποίος ονειρεύεται μια Αγγλία που θα διέπεται από τους νόμους της Σαρίας.

Ο ισλαμικός φονταμεταλισμός του Dhar δεν αφήνει χώρο στην καρδιά του για την αλλόθρησκη μητέρα του, η οποία είναι ινδουίστρια, όπως ήταν και ο ίδιος ο Dhar πριν ασπαστεί το ισλάμ, ενώ διατυμπανίζει με υπερηφάνεια ότι δεν θέλει καμία σχέση με τα μέλη της οικογένειάς του, αν δεν αρνηθούν την πατροπαράδοτη θρησκεία τους, δηλώνοντας την υποταγή τους στον ένα και μοναδικό θεό, αλλάχ.

Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (10 Δεκεμβρίου)
  • 536: Ο Στρατηγός του Βυζαντίου Βελισσάριος, μετά την νίκη του επί των Οστρογότθων του Θεοδωρίχου, εισέρχεται θριαμβευτής στην Ρώμη.
  • 1832: Η Σάμος αναγνωρίζεται από τον σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ ως αυτόνομη ηγεμονία, υποτελής στην Τουρκία.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved