ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΜΟ των ΟΔΟΝΤΩΝ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 25 Μαϊου 2015, 17:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Πλησιάζει τάχιστα η ώρα των Ελλήνων, έρχεται ταχιά η ώρα της Δικαιοσύνης. Αυτό που ποθούν όλοι οι αδικημένοι σε αυτήν την Γη, όλοι οι πάσχοντες, όλοι οι εξαπατημένοι.

Ακούστε την καμπάνα που κτυπά, ακούστε τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΜΟ των ΟΔΟΝΤΩΝ στο σάλπισμα της δίστομης ρομφαίας του Ουρανού στην Γη.

Ο Λόγος που ενώνει όλους τους Έλληνες, όλους τους Ανθρώπους, ο Λόγος που φωτίζει, αφυπνίζει και οδηγεί τους καρπούς της Αγάπης εμάς προς την Δικαιοσύνη και προς την Ανάσταση του Έθνους μας. Ο Λόγος σάρκα γίνεται και η Ελλάδα ακούει το σάλπισμα και επιτέλους σηκώνεται ! «Λίγα τα ψωμιά» των θηρίων και του ψευδοπροφήτη της Αποκαλύψεως του Ιωάννη. Ήρθε η ώρα του διαχωρισμού της ήρας από το στάρι.

Τρέμουν οι αντίχριστοι στο άκουσμα, τρέμουν που πέφτει ο ναός του Σολομώντα τους, τρέμουν περισσότερο γιατί σηκώνεται η Ελλάδα, ανασταίνονται οι Υιοί του Φωτός με μοναδικό σκοπό να μοιράσουν το Φως της Αγάπης σε όλον τον πλανήτη, μετατρέποντάς τον σε Παράδεισο επί της Γης. Σε λίγο καιρό επιτέλους θα φωνάξουμε όλοι μαζί ως ΕΝΑ σώμα

Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία

Αποκάλυψις Ιωάννου

Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτόν, καλούμενος πιστὸς καὶ ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ·
Καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ἐκπορεύεται ρομφαία ὀξεῖα δίστομος, ἵνα ἐν αὐτῇ πατάσσῃ τὰ ἔθνη· καὶ αὐτὸς ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ράβδῳ σιδηρᾷ· καὶ αὐτὸς πατεῖ τὴν ληνὸν τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Πηγή: http://www.volcanotimes.com/2015/05/blog-post_649.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Μαϊου)
  • 1453: Οι Τούρκοι ολοκληρώνουν τις προπαρασκευές τους για την τελική επίθεση κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1821: Ο οπλαρχηγός Γεώργιος Τσόγκας κυριεύει τα φρούρια του Τεκέ και της Πλαγιάς στο δυτικό άκρο της Ακαρνανίας.
  • 1920: Συνεννόηση μεταξύ ελληνικής και αλβανικής κυβερνήσεως για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών.
  • 1941: Τις νυχτερινές ώρες της ημέρας αυτής οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον λιμένα της Σούδας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved