Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΕΓΙΝΕ η Πολιτειακή Ανωμαλία – ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το πρώτο σκέλος των όσων προέβλεψε ο Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός!!! Έρχονται και τα επόμενα...;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, 16:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Γεγονός πλέον η Πολιτειακή Ανωμαλία: Η παρούσα Βουλή ΑΠΕΤΥΧΕ να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κι έτσι οδηγούμαστε σε πρόωρες Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου!!! Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ το είχε προβλέψει ξεκάθαρα:

«Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.»

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!! Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα επόμενα...!

Ακούστε το Συγκλονιστικό Ηχητικό Ντοκουμέντο – Αδιάψευστο Μάρτυρα των όσων ΠΡΟΕΙΠΕ ο Γέροντας χρόνια πριν, όταν δεν υπήρχε καν η υποψία όχι πολιτειακής ανωμαλίας, αλλά ούτε καν οικονομικής κρίσης.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (3 Ιανουαρίου)
  • 1806: Ο Κωνσταντίνος Υψηλάντης ανακηρύσσεται από τον λαό της Μολδοβλαχίας ανεξάρτητος ηγεμών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved