Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΗΠΑ: Ένας στους τρεις μαύρους κρατούμενους γίνεται μουσουλμάνος μέσα στη φυλακή

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, 09:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πληρώνει ακόμη και για φανατικό ισλαμιστή λειτουργό να πηγαίνει στις φυλακές και να προσηλυτίζει κρατούμενους.

Γράφει η DailyCaller.com...

Τα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά και άκρως θλιβερά. Ένας στους τρεις Αφρο-Αμερικανούς κρατούμενους στις φυλακές των ΗΠΑ ασπάζεται το Ισλάμ ενώ βρίσκεται στη φυλακή.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν περιορίζονται πλέον στους Αφρο-Αμερικανούς στη φυλακή. Η Huffington Postανέφερε κατ’ εκτίμηση ότι 35.000 – 40.000 κρατούμενοι ασπάζονται το Ισλάμ κάθε χρόνο και ότι το 15 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού των φυλακών των ΗΠΑ ή 350.000 κρατούμενοι είναι μουσουλμάνοι.



Αυτό σημαίνει περισσότερο από 18 φορές της εθνικής εκπροσώπησης των μουσουλμάνων στην Αμερική, των οποίων ο πληθυσμός φέρεται να είναι 0,8 τοις εκατό. Είναι ξεκάθαρο ότιοι φυλακές γίνονται εκκολαπτήριο εξισλαμισθέντων.

Το κλειδί για την επιτυχία της μεταστροφής στο ισλάμ είναι σαφές. Η κυβέρνησή μας έχει αναθέσει και πληρώνει ομάδες που λειτουργούν για λογαριασμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως η GSISS (The Graduate School of Islamic and Social Sciences) και η ISNA (Ισλαμική Κοινωνία της Βόρειας Αμερικής) να ελέγχει και να ορίζει μουσουλμάνους εφημέριους φυλακών για τουλάχιστον 8 χρόνια.

Ενώ η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία έχουν απαγορεύσει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, χαρακτηρίζοντάς την ως τρομοκρατική ομάδα, ο Λευκός Οίκος, οι φυλακές των ΗΠΑ, καθώς και τα Υπουργεία της Δικαιοσύνης και της Εσωτερικής Ασφάλειας συνεχίζουν να συνεργάζονται με ομάδες των Αδελφών Μουσουλμάνων.



Για παράδειγμα, ο Paul Pitts υπηρέτησε 14 χρόνια στη φυλακή για φόνο, όπου προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, άλλαξε όνομα και έγινε Imam Abdu-Shahid. Απολύθηκε με όρους το 2001 και προσλήφθηκε ως εφημέριος φυλακής το 2007, με ετήσιο μισθό $ 49.471. Το Φεβρουάριο του 2010, συνελήφθηκε ενώ προσπαθούσε να φέρει ψαλίδια και ξυράφια στο Κέντρο Κράτησης του Μανχάταν.

Πηγή μέσα από το Τμήμα Διορθώσεων (υπηρεσία που έχει την ευθύνη για την επίβλεψη των φυλακισμένων) δήλωσε στην New York Post: «Είναι ντροπή οι φορολογούμενοι να χρηματοδοτούν μουσουλμάνους ιερείς οι οποίοι δεν έχουν μόνο γεμάτα ποινικά μητρώα, αλλά και προωθούν τη βία.»



Ο επικεφαλής μουσουλμάνος εφημέριος Ομάρ Αμπντούλ-Τζαλιλ – προσλήφθηκε και πληρώνεται με ετήσιο μισθό $ 76 602 παρόλο που υπηρέτησε 14 χρόνια στην φυλακή για εμπορία ναρκωτικών. Το 2006, καταδικάστηκε σε δύο εβδομάδες χωρίς εξαγορά μετά την δήλωσή του ότι «οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες στον κόσμο έχουν καταλάβει τον Λευκό Οίκο.» Σήμερα συνεχίζει να επιβλέπει 40 μουσουλμάνους εφημέριους φυλακής.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Wallace Gene Marks προσηλυτίστηκε στο ισλάμ από τον Ιμάμ Ομάρ, ενώ ήταν στη φυλακή για κατοχή όπλου. Προσλήφθηκε ως ένας από τους πρώτους που μουσουλμάνους εφημέριους το 1975 και έχει προσλάβει περίπου 45 ιερείς. Ο Ιμάμ Ομάρ λέει ότι η φυλακή «είναι ο τέλειος τόπος στρατολόγησης και κατάρτισης για το ριζοσπαστισμό και την ισλαμική θρησκεία» και ότι οι αεροπειρατές της 11ηςΣεπτεμβρίου θα πρέπει να τιμηθούν ως «μάρτυρες». «Με χρηματοδότηση από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ταξίδεψε συχνά στη Σαουδική Αραβία και έφερε την σκληρή μορφή του Ισλάμ της εν λόγω χώρας στις αυξανόμενες τάξεις των μουσουλμάνων κρατουμένων της Νέας Υόρκης».



Το 2006, ο τότε διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ περιέγραψε προφητικά τη ριζοσπαστική ισλαμιστική μηχανή μετατροπής που λειτουργούσε σε όλες τις φυλακές των ΗΠΑ, σε μια επιτροπή της Γερουσίας. Είπε ότι οι φυλακές ήταν ένα «γόνιμο έδαφος» για τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, και ότι στοχεύουν στους τρόφιμους των φυλακών για να στρατολογηθούν ως Ουαχαμπίτες και Σαλαφιστές.



Οι πρόσφατες λεγόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις «μοναχικού λύκου» (“lonewolf”) στην Οκλαχόμα, την Νέα Υόρκη και στην Οτάβα του Καναδά, μπορεί να είναι το προϊόν μιας τέτοιας ριζοσπαστικοποίησης.



Τον Απρίλιο του 2010, ο Larry James (φωτο), δολοφόνησε τη μητέρα του, την έγκυο γυναίκα του, και τον 7 μηνών γιο του και την 3 χρονών ανιψιά του και μια 16 χρονη ανιψιά του επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ. Ο James ασπάστηκε το Ισλάμ το 2007, ενώ ήταν στη φυλακή των ΗΠΑ.



Πριν από δύο μήνες η Colleen Hufford, μια 54χρονη γιαγιά και εργάτρια σε εργοστάσιο στην Οκλαχόμα, αποκεφαλίστηκε με μαχαίρι από τον Alton Nolen (φωτο) που πιθανόν προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ σε μια φυλακή των ΗΠΑ (και «μισούσε τους λευκούς»).



Τον περασμένο μήνα ο 25χρονος αστυνομικός Kenneth Healey, δέχτηκε χτύπημα με τσεκούρι στο κεφάλι και πέθανε. Δέχθηκε επίθεση από τον πρώην κατάδικο Zale Thompson (φωτο), ο οποίος πέρασε από τις φυλακές της Καλιφόρνια και ο οποίος είχε προσηλυτιστεί στο ισλαμ πριν από δύο χρόνια.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (9 Δεκεμβρίου)
  • 1825: Οι Έλληνες επαναστάτες αποτυγχάνουν να σταματήσουν τους Αιγυπτίους κοντά στον Αλφειό.
  • 1898: Ο Πρίγκηψ Γεώργιος, διορισθείς Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης, αποβιβάζεται στα Χανιά.
  • 1912: Το υποβρύχιο "Δελφίν" επιτίθεται με τορπίλες κατά του τουρκικού θωρηκτού "Μετζιτιέ".
  • 1950: Το Στρατηγείο και το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας φθάνουν στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved