Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ισλαμιστές αποκεφάλισαν χριστιανό αξιωματικό και έβαλαν το κεφάλι του σε τελάρο φρούτων!...

11 Νοέ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Όχι μακριά από το Morek στη ζώνη Skaik Atshan οι ισλαμιστές τρομοκράτες αποκεφάλισαν χριστιανό διοικητή του συριακού στρατού με την ένδειξη: «Επικεφαλής διοικητής Ηλίας Σακρ (Elias Sakr)». Τον περιγράφουν ως επικεφαλή των επιχειρήσεων του συριακού στρατού στην πόλη Atsham γειτονική του Morek;H Xάμα κάνει διακοπές σήμερα σαρκάζουν...

Πολλά φιλοτζιχαντιστικά μέσα πόσταραν τη φωτογραφία του αξιωματικού του συριακού στρατού που εκτελέστηκε γιατί ήταν ο διοικητής του κυβερνείου της πόλης της περιχοής της Χάμα όπως διατείνονται οι εκτελεστές του.Οι δήμιοι και αποκεφαλιστές του χριστιανού υψηλόβαθμου κατά τα φαινόμενα αξιωματικού του συριακού στρατού ήταν μέλη της ψευδομετριοπαθούς οργάνωσης που δραστηριοποιεπίται στην επαρχία του Idlib της «Ajnad Al-Sham» («Στρατιώτες του Λεβάντε»). Πολλά μηνύματα στο Facebook και στο Twitter που προέρχονται από λογαριασμούς της συριακής αντιπολίτευσης επιχαίρουν με τον αποκεφαλισμό του χριστιανού αξιωματικού.

Η αποτμηθείσα κεφαλή του Ήρωα Μάρτυρα Elias τοποθετήθηκε σε τελάρο φρούτων. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ,ΕΕ,ΝΑΤΟ, οι ευνοούμενοι του Δυτικού Τύπου… H Jund al-Aqsa επίσης δολοφόνησε αμάχους στο στο Maan. Σύριος ελληνορθόδοξος χριστιανός με συγκεκριμένη ιδιότητα μας αποκάλυψε ότι τον φίλο του τον έκοψαν στα δύο οι ισλαμιστές στο ύψος της μέσης ζωντανό.Αυτό ήταν το μαρτύριό του.

Oι ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις με οπλισμό προηγμένης τεχνολογάις που διακινήθηκε μέσω Τουρκίας κατέλαβαν την παρσκευή και την Atchane στη Β Χάμα ανακαταλαμβάνοντας ουσιαστικά σύμφωνα με το φιλοαντιπολιτευόμενο OSDH όλες τις τοποθεσίες που ο συριακός στρατός με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορικής επιχείρησης είχε ελευθερώσει στη διάρκεια ενός μήνα. Oι ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις με οπλισμό προηγμένης τεχνολογάις που διακινήθηκε μέσω Τουρκίας κατέλαβαν την παρσκευή και την Atchane στη Β Χάμα ανακαταλαμβάνοντας ουσιαστικά σύμφωνα με το φιλοαντιπολιτευόμενο OSDH όλες τις τοποθεσίες που ο συριακός στρατός με την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορικής επιχείρησης είχε ελευθερώσει στη διάρκεια ενός μήνα.

Την Πέμπτ, σύμφωνα με το dimpenews.com, οι ισλαμσιτές ανέκτησαν και πάλι το Tal Skake, στην ίδια περιοχή ενώ η οργάνωση Jund al-Aqsa κατέλαβε τελεικά το Morek μετά από αμφίρροπες μάχες την μόνη τοποθεσία που ήλεγχε ο στρατός στον αυτοκινητόδρομο Χαλέπι Hama.Το Morek άλλαξε πολλές φορές χέρια αυτά τα 4 χρόνια.Οι μάχες πλέον διαδραματίζονται κοντά στο Maan, νότια του Atchane.Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο συριακός στρατός απώλεσε όλα τα οφέλη που είχε αποκτήσει αυτό τον τελευατάιο μήνα στη Β Χάμα. 06/11/2015 afp

Ο συριακός στρατός επανέκτησε το χωριό Safsafa στη ΒΔ Hama έχοντας υποβάλει σε βαριες απώλειες τους τρομοκρα΄τες σύμφωνα με στρατιωτική πηγή. Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε στο SANA ότι ο στρατός κατέστρεψε οχήματα και κρηδσφύγετα των τρομοκρατών της al Nusra και της « Jaish al-Fateh » μέσα στο χωριό.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1646
    Κατάληψη της πόλεως του Ρεθύμνου από τις τουρκικές δυνάμεις του Χουσεΐν Πασά.
  • 1681
    Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν μπροστά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τον αγιορείτη νεομάρτυρα Δαμασκηνό.
  • 1822
    Μοίρα Υδραίικων και Σπετσιώτικων πλοίων αποβιβάζει στο Μεσολόγγι σώμα 1.500 ανδρών προς ενίσχυση της πολιορκημένης φρουράς.
  • 1940
    Οι Ιταλοί εκδιώκονται από τον τομέα της Πίνδου.

Φίλοι - Συνεργάτες