Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Ισλαμιστές ξυλοκόπησαν ζευγάρι Δανών Παραμονή Χριστουγέννων με αλυσίδες μηχανών!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 3 Ιανουαρίου 2015, 17:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Γιατί στην Ευρώπη αν είσαι λευκός γηγενής απαγορεύεται να κυκλοφορείς στα αφρικανικά ισλαμικά γκέτο!

«Το αίμα τρέχει από το στόμα μου, από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και από άλλες πληγές. Τα χείλη μου έχουν σχιστεί στα δυο μέχρι την μύτη μου. Δεν καταλαβαίνω… Έχω μείνει με ένα σωρό ερωτηματικά. Γιατί; Γιατί εμάς; Ποιο είναι το νόημα αυτής της ακραίας βίας; Τι συμβαίνει στο κεφάλι αυτών των μεταναστών, όταν ξυλοκοπούν ένα ζευγάρι που γυρνάει στο σπίτι του την Παραμονη των Χριστουγέννων; Είμαι γεμάτη με μίσος, σύγχυση και θλίψη. Δεν τους θέλω στην γειτονιά μου, την πόλη μου ή την χώρα μου».

Τα παραπάνω λόγια έγραψε στον προσωπικό της ηλεκτρονικό λογαριασμό η Nanna από την Κοπεγχάγη, μετά την επίθεση που δέχτηκε από έφηβους μουσουλμάνους, επειδή έκανε το λάθος μαζί με τον φίλο της που την συνόδευε να περπατούν σε ισλαμικό γκέτο της πόλης Vesterbro. Ο μουσουλμάνος υποκινητής της επίθεσης, ηλικίας μόλις 16-17 ετών οδηγούσε το ποδήλατό του, όταν σταμάτησε ξαφνικά και απευθύνθηκε προς το νεαρό ζευγάρι των Δανών.

«Τι θέλετε; Υπάρχει πρόβλημα;», τους ρώτησε αρκετές φορές προτού συνεχίσει την πορεία του με το ποδήλατό του, με τον φίλο της κοπέλας να τον ρωτάει αν θέλει κάτι. Σε εκείνο το σημείο ο νεαρός μουσουλμάνος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε τον νεαρό Δανό με γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι, με ακόμα περισσότερους μουσουλμάνους να βγαίνουν από υπόγεια κατοικία κρατώντας αλυσίδες στα χέρια τους.



Όλοι μαζί αυτή την φορά επιτέθηκαν στον νεαρό Δανό, ο οποίος προσπάθησε να ανταποδώσει τα χτυπήματα και να αμυνθεί κατά του εξοργισμένου και βίαιου πλήθους των νεαρών μουσουλμάνων. Μην μπορώντας, όμως, να αντιμετωπίσει τους νεαρούς ισλαμιστές μετανάστες που υπερτερούσαν κατά πολύ σε αριθμό, έπεσε στο έδαφος, φωνάζοντας στη Nanna να τρέξει μακρυά και όσο πιο γρήγορα μπορεί. Όμως, η νεαρή Δανέζα φοβούμενη, όπως δήλωσε, για την ζωή του φίλου της, προσπάθησε να τον βοηθήσει. Οι νεαροί ισλαμιστές που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο την πέταξαν στο έδαφος και την χτύπαγαν με τις αλυσίδες που κρατούσαν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να χάσει ένα δόντι και να φέρει πολλαπλά χτυπήματα και τραύματα.



Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού ζευγαριού οι δράστες ήταν Σομαλοί μετανάστες περίπου 16 με 17 ετών και αναζητούνται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιανουαρίου)
  • 1449: Στέφεται αυτοκράτορας στον Μυστρά ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος.
  • 1695: Σφαγή από τους Τούρκους του ιερομονάχου της Κωνσταντινουπόλεως νεομάρτυρος Ρωμανού από την Σπάρτη Λακωνίας.
  • 1821: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποβιβάζεται στην Καρδαμύλη της Μάνης.
  • 1822: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν Χιώτες δημογέροντες στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1823: Οι Ελληνικές δυνάμεις νικούν στην Ακράτα Αχαΐας τους Τούρκους.
  • 1827: Ο Κιουταχής κανονιοβολεί τους εγκλεισμένους στην Ακρόπολη των Αθηνών.
  • 1828: Φθάνει στο Ναύπλιο ο Ι. Καποδίστριας ως πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved