Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα παραχωρούν το συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδη για συνάθροιση στους αιρετικούς ιεχωβάδες ενώ λίγες μέρες πριν απαγόρεψαν ορθόδοξους να πραγματοποιήσουν ομιλία στον ίδιο χώρο!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΥΠΟ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 19+30 ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ (ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ...) ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ "ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ) ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

ΑΙΣΧΟΣ!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.

ΑΥΤΑ TA ΑΙΣΧΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ;;

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.

ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΔΩΡΕΑ ΕΛΑΒΕΤΕ, ΔΩΡΕΑ ΔΟΤΕ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ  ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ...
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 623: Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος κατατροπώνει τους Πέρσες στην Ατροπατηνή και τους αναγκάζει να εκκενώσουν την Μικρά Ασία.
  • 1192: Επανάσταση της Κύπρου κατά των Λατίνων.
  • 1801: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Έφεσο.
  • 1821: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον Γ. Μαυροκορδάτο στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1897: Η Τουρκία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδος.
  • 1944: Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 270 κατοίκους της κοινότητος Κλεισούρας της Καστοριάς.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet