Ο γέροντας Παϊσιος επιβεβαιώνει για τον τάφο του Μ. Αλέξανδρου...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Με την αποκάλυψη ενός ασυνήθιστου σκελετού που είναι μισός ανθρώπινος και μισός ψαριού -δηλαδή της Γοργόνας, της αδελφής του- επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι βρέθηκε ο Τάφος του Μεγάλου Κατακτητή, σε πείσμα των «σκεπτικιστών».

Πλήρη δικαίωση για τους έλληνες αρχαιολόγους, φέρνει το νέο εύρημα που ήρθε στο φως από τις ανασκαφές του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες!

Με τον σκελετό όμως της Γοργόνας, που όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, είναι η αδελφή του Μεγαλέξανδρου και οπαδός της θεωρίας ότι «Ζει», λέγεται πως ακόμα κι εκείνοι που αμφισβήτησαν ότι βρέθηκε ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη, τώρα αποδέχονται το γεγονός.

Σύμφωνα με έγκυρους bloggers, οι αρχαιολόγοι οδηγήθηκαν στο σημείο που είναι θαμμένη η γοργόνα από μια προφητεία του Γέροντα Παϊσιου, που είχε προβλέψει ότι μόλις βρεθεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου εκείνος θα αναστηθεί και θα ξεκινήσει εκστρατεία για να πάρουμε την Πόλη.

Το κείμενο αυτό, που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι αλήθεια ότι με ενθουσίασε...

Δυστυχώς όμως, δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα παραμυθάκι που πολλοί θα θέλαμε να ήταν αληθινό.

Να βρίσκαμε δηλαδή και την αδελφή του μεγάλου κατακτητή!

Ομως με περίσσιο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό παρακολουθώ τις εξελίξεις των αρχαιολογικών ανασκαφών στις Σέρρες περιμένοντας και ελπίζοντας ΑΥΤΟΣ να είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Για πολλούς λόγους...
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1811: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
  • 1821: Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
  • 1904: Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
  • 1918: Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet