Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Ο μεγάλος Μουφτής της Σ.Αραβίας αποφάνθηκε: "Με βάση το κοράνι είναι νόμιμος ο γάμος με ανήλικα κορίτσια"!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Στην Σαουδική Αραβία μια προσπάθεια να σταματήσουν οι γάμοι παιδιών, φαίνεται πως έχει άδοξο τέλος μετά τη δήλωση του μεγάλου μουφτή της χώρας, βάσει της οποίας δεν υπάρχει τίποτα κακό στους γάμους ανήλικων κοριτσιών με μεγαλύτερους άνδρες!

Πριν από δύο χρόνια το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας πίεζε για τη θεσμοθέτηση ενός κατώτατου ορίου ηλικίας, κάτω του οποίου θα απαγορευόταν ο γάμος κοριτσιών.

Το θέμα παρέμενε σε εκκρεμότητα όμως μέχρι να αποφανθεί ο μεγάλος μουφτής σείχης Αμπτούλ Αζίζ, ο οποίος απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στους γάμους κοριτσιών, ακόμα και κάτω των 15 ετών αφου συμβουλεύτηκε το... κοράνι.

Και ο προκάτοχός του Αζίζ είχε αποφανθεί το ίδιο το 2011, δηλώντας μάλιστα τότε, πως τα κορίτσια μπορούν να παντρεύονται ακόμα και αν βρίσκονται στην κούνια, αφού ο “ιερός νόμος”, η διαβόητη σαρία, δεν θέτει όριο ηλικίας. Άλλωστε ο “προφήτης” έδειξε πρώτος τον δρόμο όταν νυμφεύθηκε την Αϊσά όταν αυτή ήταν έξι ή επτά χρονών!

Φυσικά ο “σοφός” δάσκαλος του Ισλάμ δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το οκτάχρονο κοριτσάκι που πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου του, όταν ο “σύζυγός” του έκρινε σκόπιμο να το βιάσει. Ούτε σχολίασε τον θάνατο ενός κοριτσιού 12 ετών που πέθανε στη γέννα, ούτε για 10χρονο κορίτσι που μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από την “αγκαλιά” του 80χρονου “συζύγου” του.

Ο ίδιος μουφτής έχει, δημόσια, καλέσει τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν κάθε χριστιανικό ναό που θα συναντήσουν.

Μιχάλης Β.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (13 Ιανουαρίου)
  • 1801: Έπαρση της σημαίας της "Ανεξαρτήτου Επτανήσου Πολιτείας" στην Κέρκυρα.
  • 1942: Μάχη των Αστερουσίων στην επαρχία Μεσαράς Ηρακλείου.
  • 1955: Πολεμικό υλικό μεταφέρεται από την ελεύθερη Ελλάδα στην Πάφο για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved