Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Οι μουσουλμάνοι εκτός από τις Γερμανίδες «παρενοχλούν» βάναυσα και τους χριστιανούς στα κέντρα μεταναστών!

13 Ιαν, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γερμανία: Ορθόδοξος ιερέας καταγγέλλει στις γερμανικές αρχές την παρενόχληση των χριστιανών μέσα στους καταυλισμούς

Μετά το γνωστό σάλο που προκάλεσαν οι σεξουαλικού τύπου επιθέσεις μουσουλμάνων μεταναστών στην Κολωνία εναντίον εκατοντάδων Γερμανίδων γυναικών, η υπόθεση έχει και συνέχεια, στα κέντρα διαμονής των μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα δεν σταμάτησε εκεί αλλά έχει μια εφιαλτικού τύπου συνέχεια.

Πρόκειται για τους χριστιανούς πρόσφυγες, οι οποίοι εκτίθενται σε παρενοχλήσεις στα στρατόπεδα προσφύγων στην Γερμανία, όπως καταγγέλλει ο Ηγούμενος Δανιήλ, προϊστάμενος του Ι.Ναού του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μονή Gotschendorf, και μέλος της Επιτροπής Ενσωμάτωσης, στη γερμανική Ομοσπονδιακή Καγκελαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Οι χριστιανοί πρόσφυγες από την Συρία, την Ερυθραία και άλλες χώρες εκτίθενται σε απίστευτες ταπεινώσεις, ανθρωποκυνηγητό, βία, και σεξουαλική παρενόχληση στα στρατόπεδα των προσφύγων από τους μουσουλμάνους.

Αυτό αφορά και την θρησκευτική μειονότητα των Yazidi. Υπάρχουν συχνές περιπτώσεις όπου η ταπείνωση «συνοδεύεται» από τραυματισμούς και απειλές κατά της ζωής, τόνισε ο Ιερέας σε μια επιστολή του προς τον Υπουργό Ειδικών Υποθέσεων και επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδιακής καγκελαρίας Peter Altmaier, αντίγραφο της οποίας έχει αναρτηθεί στην προσωπική κοινωνική σελίδα του Πατέρα Δανιήλ.

«Ειδικά οι πρώην μουσουλμάνοι που ασπάζονται τον Χριστιανισμό ευρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο», τόνισε ο Ιερέας.

«Σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση, όλοι όσοι αλλαξοπιστούν θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά, επειδή έπεσαν σε μεγάλη αμαρτία. Αυτοί θα είναι εκτεθειμένοι σε ακραίες πιέσεις και θα πρέπει να φοβούνται για τη ζωή τους, επειδή οι «αποστάτες», χάνουν το οποιοδήποτε δικαίωμα στην ζωή τους, από τους φανατικούς μουσουλμάνους», ανέφερε η επιστολή.

Ο Ορθόδοξος Ιερέας, που προς τιμή του δημοσιοποιεί το θέμα τονίζει, ότι ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων φοβούμενος για την ζωή του, περνάει τις νύχτες έξω από τα στρατόπεδα, για παράδειγμα, στο στρατόπεδο στην Αγία Τριάδα που ανήκει στην Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία στην περιοχή Steglitz του Βερολίνου.

«Πολλοί χριστιανοί που ήρθαν από τη Μέση Ανατολή υποβάλλονται σε τέτοια βία που θέλουν να γυρίζουν πίσω στο σπίτι, επειδή η κατάστασή τους δεν φαίνεται να βελτιώνεται ούτε στα γερμανικά κέντρα φιλοξενίας προσφύγων,» είπε ο ιερέας.

Η αστυνομία σπανίως παρεμβαίνει στην επίλυση των θρησκευτικών συγκρούσεων, είπε ο ίδιος.

«Σας ζητούμε να ασκήσετε την απαραίτητη πίεση για να εξασφαλιστεί η τήρηση της γερμανικής νομοθεσίας στα γερμανικά κέντρα για τους αιτούντες ασύλου και να αποδεχτείτε τις προτάσεις από τους κληρικούς των διαφόρων χριστιανικών δογμάτων στην Γερμανία εξασφαλίζοντας ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να στεγάζονται χωριστά από τους μουσουλμάνους», καταλήγει η επιστολή.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε όλη την γερμανική επικράτεια υπήρξαν εκατοντάδες περιπτώσεις επιθέσεων, βιασμών και κλοπών από βορειο-ευρωπαίους μετανάστες.

Σε χθεσινό άρθρο από την ιστοσελίδα pentapsotagma.gr, με τίτλο: NY Times: «Κινδυνεύει άμεσα η θέση της Μέρκελ και η Γερμανία λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος», είχαμε αναφέρει ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πιθανόν να εγκαταλείψει ακόμα και την θέση της στην χώρα της πληρώνοντας το τίμημα για την κακοσχεδιασμένη μεταναστευτική πολιτική της. Τα συμπεράσματα αυτά έρχονται για την εφημερίδα The New York Times, μετά το περιστατικό στην Κολωνία.

Η αθρόα εισβολή τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη, θα προκαλέσει συγκρούσεις και έξαρση της βίας σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό θα λαμβάνει χώρα τα επόμενα χρόνια και μοιάζει με αρχαίες ελληνικές τραγωδίες για ολόκληρη την Ευρώπη.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1820
    Ο Ι. Καποδίστριας δεν αποδέχεται την πρόταση του Ξάνθου να αναλάβει την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1823
    Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται κατά των Τουρκαλβανών στον Σοβολάκο Ευρυτανίας.
  • 1826
    Οι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" του Μεσολογγίου απορρίπτουν πρόταση του Ιμπραήμ να παραδοθούν.
  • 1854
    Πρόκριτοι και λαός της Ηπείρου επαναστατούν εναντίον του σουλτάνου.
  • 1950
    Δημοψήφισμα των Ελλήνων στην Κύπρο για την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Φίλοι - Συνεργάτες