Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟ "ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ" ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Charlie Hebdo! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 10 Ιανουαρίου 2015, 17:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Οι μόνοι που θα έβρισκαν χιουμοριστικό στο παραπάνω εξώφυλλο θα ήταν οι σιωνιστές που ήταν-όπως λέγεται από διάφορους κύκλους- και οι βασικοί συντελεστές του συγκεκριμένου περιοδικού.

Και οι σιωνιστές μπολσεβίκοι φέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο στους Ορθόδοξους κατά την έγχρωμη (κόκκινη) επανάσταση κατά του Τσάρου αλλά οι Ρώσοι επέστρεψαν πάλι στη θρησκευτική τους παράδοση. Η προσβολή των ιερών δεν προκαλεί αλλαγή στον τρόπο σκέψης των θρησκευόμενων. Περισσότερο τους φανατίζει. Η γενικότερη απαξίωση των θρησκειών (πλην αυτής των εκλεκτών του Θεού , του περιούσιου λαού) μπορεί να αποτελεί αντικίνητρο για κάποιον να εμβαθύνει σε αυτά τα θέματα ή μπορεί να οδηγήσει κάποιους να απέχουν. Οι ήδη θρησκευόμενοι όμως φανατίζονται περισσότερο και περνούν αυτόν τον φανατισμό και στις επόμενες γενιές και στο περιβάλλον τους, γράφει εύστοχα το http://www.fornews.gr/

Και μέσα στο πένθος …ο δικηγόρος του σατιρικού περιοδικού μας ενημέρωσε ότι το Hebdo αντί να τυπωθεί σε 45.000 τεύχη …θα κυκλοφορήσει σε 1.000.000 τεύχη! Μην χάσουμε και την ευκαιρία … να αυξήσουμε την πελατεία.

Kι αφού θρήνησαν Ομπάμα, Μέρκελ, Ευρωπαίοι , Καταριανοί και Σαουδάραβες … νομίζω δεν χρειάζεται να αποδείξουμε για ΠΟΙΟΥΣ δούλευαν εκεί στο HEBDO. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι … ότι δεν δούλευαν για το καλό μας αλλά για το σύστημα …και γι’ αυτό δέχονται τιμές από το σύστημα…σε αντίθεση με όλους αυτούς που πέθαναν ανώνυμα εξαιτίας του συστήματος.

Οι φίλοι του Ισραήλ είναι φίλοι όλων και οι εχθροί το Ισραήλ …εχθροί όλων. Οι πονόψυχοι δολοφόνοι με γραβάτες και ταγέρ δεν πρέπει να μας ξεγελούν.

O “πονόψυχος” Ομπάμα σκότωσε με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα τουλάχιστον 2400 ανθρώπους, οι περισσότεροι αθώοι και παιδιά και όλοι τους μουσουλμάνοι.

Αυτά λέγονται αυτές τις ώρες ως αντίλογος σε όσα μεταδίδουν σύσσωμα τα κανάλια και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τη υποτίθεται ευρωπαική αφρόκρεμα της παρατράπεζας και της αγοράς των τοκογλύφων, θα προσθέταμε εμείς.

Αλήθεια, για την φωτογραφία του εξωφύλλου-όταν δημοσιεύτηκε-ποιοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν; Ο Πάππας; Δεν νομίζουμε. Ο Πατριάρχης Βαρθλομαίος; Μάλλον όχι. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί τους. Κι όταν γίνει το κακό, όλοι κάνουν τον σταυρό τους. Μόνον που μερικοί θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε να τον κάνουμε.

###Για όσους πιθανόν δεν κατάλαβαν, το εξώφυλλο δείχνει “Πατήρ, Υιό και Άγιο Πνεύμα σε σύμπλεγμα. Μόνον ένας ανόητος ή ένας προβοκάτορας βλάσφημος θα μπορούσε να το σκεφτεί. Προφανώς αυτοί οι τύποι εκεί στο περιοδικό πούλαγαν τέχνη. Ας τους κρίνει  Θεός που κατηγορούσαν και εξύβριζαν. Άλλωστε τώρα θα έχουν την άνεση να τον βλέπουν…

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (17 Ιανουαρίου)
  • 1822: Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
  • 1827: Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
  • 1838: Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
  • 1923: Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved