Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΣΟΚ: Η σημαία της ISIS υψώθηκε στο Βατικανό!!!

ΣΟΚ: Η σημαία της ISIS υψώθηκε στο Βατικανό!!!

Η μαύρη σημαία τoυ «θανάτου», το λάβαρο της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS εμφανίζεται να ανεμίζει στην «καρδιά» της Καθολικής Εκκλησίας, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία είναι προφανώς κατασκευασμένη, «κοσμεί» το εξώφυλλο του τζιχαντιστικού περιοδικού Dabiq, το οποίο στο τελευταίο τεύχος του απευθύνει έκκληση στους ισλαμιστές για πόλεμο εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας.

Με τίτλο «Η αποτυχημένη Σταυροφορία», το άρθρο περιλαμβάνει νέες απειλές εναντίον της Ρώμης και του Βατικανού, καθώς και εναντίον των δυνάμεων που απαρτίζουν τον διεθνή συνασπισμό εναντίον της ISIS.

Οι ισλαμιστές απειλούν επίσης να «κατακτήσουν» τη Ρώμη και να «σπάσουν τους Σταυρούς σας».

Οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι ο πόλεμος που διεξάγεται είναι θρησκευτικός και ότι η Δύση εναντιώνεται στο Ισλάμ και όχι στους «μαχητές» της ISIS. Συνεχίζουν λέγοντας ότι πρόκειται για μία σύγχρονη εκδοχή των μεσαιωνικών Σταυροφοριών, όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί πολεμούσαν το Ισλάμ.

Το άρθρο καλεί τους «πιστούς και ευσεβείς» μουσουλμάνους να επιτεθούν και να σκοτώσουν όσους περισσότερους «Σταυροφόρους» μπορούν, ενώ προσθέτει ότι η απαγωγή και η σεξουαλική υποδούλωση των «άπιστων» γυναικών είναι νόμιμη.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα, το Βατικανό ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των απειλών των τζιχαντιστών εναντίον του Πάπα.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved